Scroll Top
"Familieopstellingen online in groepsverband"
Familieopstellingen online

Online familieopstelling individueel

Heb jij interesse in een familieopstelling, maar vind je het fijner om dit vanuit je thuisomgeving te doen? Of woon je verder weg of ben je niet zo mobiel, fysiek of qua vervoer. Dan is een online familieopstelling individueel een hele mooie methode voor innerlijke groei.

Zit jij niet lekker in je vel? Loop je ergens tegenaan, mentaal of fysiek? Wil je graag een patroon doorbreken, meer rust, ontspanning, vrijheid of iets anders? Dan kan een familieopstelling online een mooie manier zijn om verder te komen. 

Wat is een familieopstelling?

Een familieopstelling is een methode waarmee je patronen zichtbaar kunt maken en kunt doorbreken. Het kan je helpen om bewust te worden van wat het toch is dat jou tegenhoudt of waarom je steeds in dezelfde situaties belandt. Het is een manier waarmee je naar de oorzaak van een probleem gaat waardoor het blijvend in positieve zin kan veranderen. Familieopstellingen geven je inzicht en werken diep door en dat kan tot blijvende positieve veranderingen in je dagelijkse ervaringen leiden.

Arlene Kootstra

De opstelling met Martine heb ik ervaren als heel verhelderend. Ik voelde mij snel veilig bij haar waardoor onderliggende dynamieken en verhoudingen verrassend snel zichtbaar werden.

Het heeft mij erg geholpen om bepaalde patronen te herkennen en nare ervaringen een plek te geven. Maar vooral ook om weer tot nieuwe inzichten te komen. Hoewel het een intensieve ervaring was voelde ik me direct na de sessie lichter en meer in balans.

Ik kan het iedereen aanraden om een keer op deze manier met jezelf aan de slag te gaan. Warm aanbevolen!

M.K.

Ik laat met plezier deze recensie achter. Martine verwelkomde mij met liefde met haar lieve hond. We werkten samen aan mijn situatie en het was ongelooflijk.

Ik kwam uit Leiden en het was gemakkelijk om Martine’s huis te bereiken (hoewel verschillende treinen vertraging hadden). Ik heb gewoon verschillende treinen genomen, maar dat is oké. Absoluut 5 sterren.

Fabiola Tombeng

Tot nu toe het mooiste cadeau aan mezelf! ✨

Martine heeft mij goed door mijn eerste familie opstelling begeleid. Ze hield me scherp om bij m’n gevoel en de energie in de ruimte te blijven, want ik neigde af en toe naar mijn ratio. Ze geeft ruimte, neemt de tijd en heeft mij bewust gemaakt van zoveel meer dan dat ik had verwacht!

Momenteel zit ik in de afterglow en af en toe komen er weer fragmenten van die dag of nieuwe inzichten. Het is een intensieve reis en het geeft je sowieso hetgeen wat jij aan wil/kan gaan. Het proces is daarbij niet met mijn ratio te bevatten. Ook de representanten, het systeem van die dag, alles was synergetisch. Het was het juiste moment. Ik gun iedereen deze ervaring. Dank je wel Martine! ✨✨✨

 

Hanneke Hulst

Familieopstelling speelde al een tijd door mijn hoofd maar nooit doorgezet. Na een prettige kennismaking met Martine de stap gezet als representant. een goede manier om kennis te maken met deze bijzondere methode. En heel prettig begeleid door Martine

Ook de individuele opstelling een paar weken later leverde inzichten op waar ik weer even mee verder kan.

Femke

Een fijne en verhelderende familieopstelling gehad. Martine biedt een veilige en vertrouwde sfeer waarbij je de mogelijkheid krijgt om stil te staan bij de stappen die je zet. Ik heb een belangrijk hoofdstuk kunnen afsluiten en ben daar dankbaar voor.

Andries Geldof

De sessie heb ik zondermeer als plezierig, maar ook verhelderend ervaren. Martine is heel professioneel in haar vakgebied. Tijdens de sessie al, maar ook vooral erna ben ik anders in het leven gaan bewegen. Martine heeft mij hele handige tools meegegeven waardoor ik wat prettiger in het leven ben gaan staan. Het is voor mij zeker nog de moeite waard om vervolgsessies in te plannen!

Sandra

De familie opstelling bij Martine zorgde ervoor dat ik ballast los kon laten. De verantwoordelijkheid terug geven waar het hoort. Ik kon daardoor in liefde loslaten. Martine heeft deze sessie vol liefdevolle aandacht begeleidt. Ik voelde mij bij haar op mijn gemak. Daardoor kon ik ook open staan voor de emoties die tijdens de sessie omhoog kwamen. Waardoor er ook een stuk heling plaats vond.

Miranda

Door de fijne en ontspanning sfeer bij Martine voelde het voor mij heel goed om een familieopstelling te doen. Het gaf me bepaalde inzichten waar ik me eigenlijk niet van bewust was maar die me aan het denken hebben gezet. Ook een hele fijne ervaring met reiki gehad waarbij Martine mij op afstand heeft geholpen en ik ervaarde dat de rugpijn de dagen erna af nam. Heel bijzonder!

Hoe gaat een online familieopstelling individueel?

Bij een online individuele familieopstelling gaan we samen in een 1-op-1 sessie onderzoeken wat er bij jouw speelt, wat er gezien wil worden op onbewuste lagen en wat er nodig is om het anders te doen. We maken daarvoor een afspraak op een moment waarop het goed uitkomt (op werkdagen) en hebben contact via Zoom of Teams. 

Een online familieopstelling duurt ongeveer 1,5 uur. Het tarief is € 105,-. 

Wat levert een online familieopstelling op?

Elke familieopstelling geeft een vraagsteller inzicht in datgene waar hij/zij graag positieve verandering in wil. Bij een familieopstelling online gaan we dus online jouw situatie onder de loep nemen en op systemische wijze aan de slag met naar jouw vraag, jouw verlangen, en wat daaraan te grondslag ligt.

Voorbeelden van wat een familieopstelling kan opleveren: 

Ja, ik wil graag een afspraak maken voor een online individuele familieopstelling

Wil je een afspraak maken voor een online familieopstelling? Vul dan hieronder het contactformulier in en ik neem spoedig contact met je op.

  Afzeggen kan kosteloos tot 24 uur vantevoren. Afspraken die korter dan 24 uur van te voren worden in rekening gebracht.

  Bekijk hier de Algemene Voorwaarden van Inshine.

  Blog van moeten naar mogen - gallery banner

  Verschillende soorten familieopstellingen

  Familieopstellingen kun je op verschillende manieren doen: Van familieopstelling in de groep, waarbij mensen iets of iemand uit het systeem van de vraagsteller representeren, tot een individuele opstelling, waarbij met poppetjes, tafelankers of grondankers gewerkt wordt. Het is ook mogelijk om een familieopstelling met paarden of andere dieren te doen en het kan dus ook online, zoals je op deze pagina beschreven. Net wat past bij jou, waar jij je fijn bij voelt.

   

  Interesse in een familieopstelling online of live?

  Neem contact met mij op via onderstaande button