"We zijn allemaal met elkaar verbonden"
Familieopstelling online

Familieopstelling online

Familieopstellingen kunnen ook heel goed online. Dat is fijn als je zelf niet zo mobiel bent, qua lichaam of qua vervoer bijvoorbeeld, als je al druk genoeg bent, bij een grotere afstand of als je liever vanuit je fijne thuisomgeving een familieopstelling doet. Wil jij graag iets doorbreken, voorbij een blokkade, af van je lichamelijke klachten of iets anders? Dan is een familieopstelling online in plaats van live dus ook een mooie optie. 

Een familieopstelling is een methode waarmee je gaat kijken naar patronen, naar de onbewuste oorzaak van iets waar je tegenaan loopt. Of het nou een lichamelijke klacht is, of een situatie waar je je niet fijn in voelt, gedoe in relaties, op je werk, het gevoel dat niemand je hoort of ziet of wat dan ook. De mogelijkheden zijn eigenlijk oneindig.  Wat jouw verlangen ook is, met een familieopstelling krijg je meer inzicht daarin. Doordat je echt naar de oorzaak gaat kijken en op dat vlak aankijkt en doorvoelt wat er is, werkt het door in je dagelijkse leven. Je voelt je bijvoorbeeld ineens een stuk rustiger, ervaart minder stress, hebt minder onrustige situaties of minder klachten. Het gaat dus verder en werkt dieper door.

Inshine verzorgt familieopstellingen online individueel en periodiek ook in groepsverband. De kosten voor een online familieopstelling bedragen tot 1 mei € 88,- en na 1 mei  95,-. Afspraken die gepland zijn voor 1 mei worden nog voor het eerste tarief behandeld, ook als de datum waarop de online opstelling plaatsvind na 1 mei is.    

Femke

Een fijne en verhelderende familieopstelling gehad. Martine biedt een veilige en vertrouwde sfeer waarbij je de mogelijkheid krijgt om stil te staan bij de stappen die je zet. Ik heb een belangrijk hoofdstuk kunnen afsluiten en ben daar dankbaar voor.

Andries Geldof

De sessie heb ik zondermeer als plezierig, maar ook verhelderend ervaren. Martine is heel professioneel in haar vakgebied. Tijdens de sessie al, maar ook vooral erna ben ik anders in het leven gaan bewegen. Martine heeft mij hele handige tools meegegeven waardoor ik wat prettiger in het leven ben gaan staan. Het is voor mij zeker nog de moeite waard om vervolgsessies in te plannen!

Sandra

De familie opstelling bij Martine zorgde ervoor dat ik ballast los kon laten. De verantwoordelijkheid terug geven waar het hoort. Ik kon daardoor in liefde loslaten. Martine heeft deze sessie vol liefdevolle aandacht begeleidt. Ik voelde mij bij haar op mijn gemak. Daardoor kon ik ook open staan voor de emoties die tijdens de sessie omhoog kwamen. Waardoor er ook een stuk heling plaats vond.

Miranda

Door de fijne en ontspanning sfeer bij Martine voelde het voor mij heel goed om een familieopstelling te doen. Het gaf me bepaalde inzichten waar ik me eigenlijk niet van bewust was maar die me aan het denken hebben gezet. Ook een hele fijne ervaring met reiki gehad waarbij Martine mij op afstand heeft geholpen en ik ervaarde dat de rugpijn de dagen erna af nam. Heel bijzonder!

Familieopstellingen online in groepsverband

Periodiek worden in groepsverband ook familieopstellingen online begeleid. Elke familieopstelling geeft een vraagsteller inzicht in datgene hij/zij graag positieve verandering in wil. De overige personen uit de groep kunnen tijdens de opstelling gevraagd worden om iets of iemand uit het familiesysteem van de vraagsteller te representeren. Ze worden daarom ook ‘representant’ genoemd. 

Iedereen kan representant zijn en de representant hoeft niets te weten, het zogenaamde collectieve of ‘wetende veld’ laat het vanzelf zien of voelen. En het mooie is dat je als representant ook altijd een stukje in je eigen systeem mee heelt. Je wordt nooit ‘zomaar’ gevraagd als representant. 

Bij een familieopstelling online ga je als vraagsteller dus met behulp van representanten kijken naar jouw vraag, jouw verlangen, en wat daaraan te grondslag ligt.  

Data familieopstellingen online

Op dit moment zijn er geen geplande data voor online opstellingen.

Heb je interesse in een online familieopstelling? Meld je dan aan via het contactformulier.

Ja, ik wil graag een online familieopstelling

  Afzeggen kan kosteloos tot 24 uur vantevoren. Afspraken die korter dan 24 uur van te voren worden afgezegd worden voor 50% in rekening gebracht.

  Galerie_banner_pagina familieopstelling

  Familieopstelling online individueel​

  Een individuele familieopstelling online gaat op afspraak. Samen maken we een afspraak waarop het goed uitkomt. Op de afgesproken datum gaan we samen, 1-op-1, kijken naar jouw vraag, jouw verlangen kijken. Dat gaat online, via Teams of Zoom. 

  Wil je een afspraak maken voor een familieopstelling online? Vul dan het contactformulier in via de volgende button

  "Every family has a story. We all grow in different directions, yet our roots remain as one, wherever we are." -

  Interesse in een familieopstelling online?

  Neem contact met mij op via onderstaande button