Scroll Top
"We zijn allemaal met elkaar verbonden"
Familieopstelling online

Familieopstelling online

Een familieopstelling online, kan dat? Ja, dat kan ook heel goed. Een familieopstelling gaat om jouw onbewuste patronen en wat er geraakt wordt in jou. Het is een bewustzijnsproces, wat losstaat van tijd en plaats, waarbij we samen gaan onderzoeken wat er speelt, wat je remt bijvoorbeeld om het leven te leiden wat je wilt. Of ik je nou live begeleidt bij een familieopstelling of dat je ik je via een online familieopstelling begeleidt: het kan allebei en is allebei even mooi.

Wanneer een familieopstelling online?

Een online familieopstelling is fijn als je liever vanuit je thuisomgeving een familieopstelling doet, als je zelf niet zo mobiel bent, qua lichaam of qua vervoer bijvoorbeeld, als je al druk genoeg bent of bij een grotere afstand.

Wil jij graag een patroon doorbreken, voorbij een blokkade, af van je lichamelijke klachten, meer rust, meer ontspanning, meer vrijheid of iets anders? Dan is een familieopstelling online in plaats van live dus ook een mooie optie. 

"Je grote kans ligt misschien precies waar je nu bent. - Napoleon Hill" -

Femke

Een fijne en verhelderende familieopstelling gehad. Martine biedt een veilige en vertrouwde sfeer waarbij je de mogelijkheid krijgt om stil te staan bij de stappen die je zet. Ik heb een belangrijk hoofdstuk kunnen afsluiten en ben daar dankbaar voor.

Andries Geldof

De sessie heb ik zondermeer als plezierig, maar ook verhelderend ervaren. Martine is heel professioneel in haar vakgebied. Tijdens de sessie al, maar ook vooral erna ben ik anders in het leven gaan bewegen. Martine heeft mij hele handige tools meegegeven waardoor ik wat prettiger in het leven ben gaan staan. Het is voor mij zeker nog de moeite waard om vervolgsessies in te plannen!

Sandra

De familie opstelling bij Martine zorgde ervoor dat ik ballast los kon laten. De verantwoordelijkheid terug geven waar het hoort. Ik kon daardoor in liefde loslaten. Martine heeft deze sessie vol liefdevolle aandacht begeleidt. Ik voelde mij bij haar op mijn gemak. Daardoor kon ik ook open staan voor de emoties die tijdens de sessie omhoog kwamen. Waardoor er ook een stuk heling plaats vond.

Miranda

Door de fijne en ontspanning sfeer bij Martine voelde het voor mij heel goed om een familieopstelling te doen. Het gaf me bepaalde inzichten waar ik me eigenlijk niet van bewust was maar die me aan het denken hebben gezet. Ook een hele fijne ervaring met reiki gehad waarbij Martine mij op afstand heeft geholpen en ik ervaarde dat de rugpijn de dagen erna af nam. Heel bijzonder!

Wat is een familieopstelling?

Een familieopstelling is een methode waarmee je gaat kijken naar patronen, naar de onbewuste oorzaak van iets waar je tegenaan loopt. Of het nou een lichamelijke klacht is, of een situatie waar je je niet fijn in voelt, gedoe in relaties, op je werk, het gevoel dat niemand je hoort of ziet of wat dan ook. De mogelijkheden zijn eigenlijk oneindig.  Wat jouw verlangen ook is, met een familieopstelling krijg je meer inzicht daarin. Doordat je echt naar de oorzaak gaat kijken en op dat vlak aankijkt en doorvoelt wat er is, werkt het door in je dagelijkse leven. Je voelt je bijvoorbeeld ineens een stuk rustiger, ervaart minder stress, hebt minder onrustige situaties of minder klachten. Het gaat dus verder en werkt dieper door.

De kosten voor een online familieopstelling bedragen € 95,-. Vanaf 1 mei is het tarief € 105,-. Voor afspraken die gemaakt worden vóór 1 mei geldt het huidige tarief van € 95,-, ook als de datum van de afspraak na 1 mei is.

Galerie_banner_pagina familieopstelling

Familieopstellingen online in groepsverband

Bij een online familieopstelling in groepsverband zijn er net als bij live familieopstellingen een vraagsteller en representanten. Voor de familieopstellingen online in groepsverband worden periodiek data gepland waarvoor je kunt aanmelden als vraagsteller en representant.

Lees via onderstaande button meer over online familieopstellingen in een groep, bekijk de data en meld je aan. 

Familieopstelling online individueel​

Een individuele familieopstelling online gaat op afspraak op werkdagen. Samen maken we een afspraak op een datum waarop het goed uitkomt. Op de afgesproken datum gaan we samen, 1-op-1, kijken naar jouw vraag, jouw verlangen. Dat gaat online, via Teams of Zoom. 

Wil je een afspraak maken voor een familieopstelling online? Vul dan het contactformulier in via de volgende button

"Every family has a story. We all grow in different directions, yet our roots remain as one, wherever we are." -

Live familieopstellingen

Inshine verzorgt familieopstellingen ook live, zowel individueel als in groepsverband. Lees meer over de verschillende vormen via onderstaande buttons. 

  

Interesse in een familieopstelling online?

Neem contact met mij op via onderstaande button