"Het mooiste wat je kunt zijn is jezelf"

Over inshine

Over Inshine

Écht helemaal mijzelf  zijn, in verbinding leven en vanuit mijn hart.

Ik ben een vrouw die lekker in haar vel zit. Ik heb een fijne relatie, die in balans is, ik ben de gelukkige moeder van 2 gezonde, mooie, lieve dochters en ik doe elke dag wat ik leuk vind, waar mijn hart blij van wordt. Kortom, ik leef een heerlijk leven.

Dat is niet altijd zo geweest, daar heb ik zelf naartoe gewerkt, door stap voor stap dingen aan te gaan. Door te kijken naar wat mij remde, welke patronen in de weg zaten en wat er op onbewust niveau gebeurde, dus welke onbewuste overtuigingen ik had. Een proces wat niet altijd makkelijk was, maar ik zette door, met de focus op wat ik wilde en hoe ik het wilde. En uiteindelijk heeft me dit zoveel opgeleverd! Het is letterlijk zoals in deze spreuk: ‘een winnaar is iemand die 1 keer vaker opstaat dan dat hij/zij gevallen is’. Ik neem je kort mee in mijn verhaal.

Inmiddels ben ik ook gediplomeerd in Familie- en Organisatieopstellingen en gecertificeerd Reiki-therapeut en help anderen via familieopstellingen en coaching meer van binnenuit te stralen. Want stralen, dat voelt zo heerlijk! Dat gun ik jou ook! 

Onbewust hele dagen aan het 'pleasen'

Toen ik 21 was zat ik allesbehalve lekker in mijn vel. Ik studeerde Communicatie, werkte daarnaast veel om mijn studie te betalen en de rest van de tijd deed ik af en toe wel leuke dingen, maar ik was ook vaak moe. Nu terugkijkend weet ik dat ik niet écht aanwezig was in mijn eigen lichaam. Ik deed veel op de automatische piloot, alsof ik in een sneltrein zat en niet uit kon stappen. Ik wist vaak niet wat ik wilde en was onbewust hele dagen anderen aan het helpen en ‘pleasen’. Ik stond er ook nooit bij stil of iets wel écht goed voelde. Ik was zo bezig met anderen, dat ik geen ruimte aan mijzelf gaf. 

Tot het moment waarop ik merkte dat het niet meer ging en ik het allemaal niet meer zag zitten. Via mijn moeder kwam ik terecht bij een Reiki-therapeute en zo begon voor mij een nieuw pad vol innerlijke groei. 

inshine martine fleming

"Een winnaar is iemand die 1 keer vaker opstaat dan dat hij/zij gevallen is."

In verbinding met mijzelf, leven vanuit mijn hart

In de jaren die daarop volgden heb ik door een combinatie van de wil om lekkerder in mijn vel te zitten en te groeien enerzijds én continue interesse en leergierigheid anderzijds veel verschillende dingen gedaan en ervaren op het vlak van alternatieve geneeswijzen: Reiki, familieopstellingen in allerlei vormen (tafelopstelling, met paarden, met woorden, IOPT), Regressietherapie, Soul Voice, Stembevrijding, Kinesiologie. Daarnaast heb ik vele boeken gelezen op dit gebied en talloze filmpjes gekeken op YouTube van uiteenlopende professionals en inspirerende mensen.

Dit alles heeft me veel geleerd én mij weer in verbinding gebracht met mijzelf, mijn ‘ware’, authentieke ik. Door steeds weer te blijven kijken én dingen te blijven aangaan heb ik mijn blokkerende patronen doorbroken, trauma’s geheeld, verstrikkingen ingezien en losgelaten en meer. Dit alles bracht ruimte voor mijzelf, ruimte om mijzelf te zijn en écht volledig te leven vanuit mijn hart.

Singer songwriter & Therapeut Systemisch Werk

Doordat ik steeds meer in contact kwam met mijn hart voelde ik ook steeds meer wat mijn weg was. Wat mij plezier gaf en hoe ik het liefste mijn tijd invul. En dus heb ik in 2014 het roer omgegooid, door mijn marketingcarrière los te laten en te starten met een carrière als singer songwriter. Muziek is mijn grote passie, iets wat echt in mijn hart zit en zingen deed ik als kind al elke dag. In de afgelopen jaren heb ik veel nummers geschreven, al meer dan 10 songs officieel uitgebracht en ik treed op verschillende plekken op. Voor een impressie van mijn muziek, bekijk hier mijn website, bekijk hier mijn YouTube-kanaal en luister hier naar mijn muziek op Spotify.

Naast muziek zijn ‘de mens’, het bewustzijn en onderbewustzijn en alles wat het gedrag beïnvloed ook iets wat ik al als kind interessant vond. Tegelijk met mijn eigen groeiproces heb ik daarom ook opleidingen gevolgd in Familie- en Organisatieopstellingen, waarmee ik nu gediplomeerd Therapeut Systemisch Werk ben en daarnaast gecertificeerd Reiki-therapeut. Want ja, ik vind het nog steeds mooi om anderen te helpen groeien, alleen doe ik het nu alleen wanneer mijn hulp gevraagd wordt én wanneer het goed voelt.

En zo ben ik gestart met een eigen praktijk, om met alle opgedane kennis over de afgelopen ruim 22 jaar en mijn eigen ervaringen ook anderen te helpen. Om een stukje mee te lopen en samen te kijken hoe jij meer van binnenuit kunt stralen. Om jouw innerlijke stem te horen en jezelf helemaal te laten zien en horen, vanuit je hart. Want dat voelt zo heerlijk, dat gun ik jou ook!

Spreekt het je aan en denk je dat ik jou ook kan ondersteunen, dat we samen kunnen onderzoeken hoe jij meer kunt stralen?  Voel je meer dan welkom om contact met mij op te nemen.

Liefs, 

Martine Fleming
Inshine, shine from within

Contactgegevens

Adres:          ’t Jufferblock 26, Westervoort
Telefoon:      06-39623582
E-mail:          inshine.nl@outlook.com

 

Logo hart footer
Inshine_logo_10-03-22_823x174px_v2
inshine-shine-from-within
inshine martine fleming_foto 2

Neem contact op via  inshine.nl@outlook.com

Of vul onderstaand formulier in:

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in een familieopstelling, coaching, zangcoaching of een Reikibehandeling? Vul hieronder het contactformulier in en ik neem spoedig contact met je op.

    Selecteer een onderwerp