Scroll Top
"Alle verbinding begint bij jezelf"
One Day Retreat Arnhem

One Day Retreat omgeving Arnhem

Zondag 23 juni staat er een heerlijke One Day Retreat op het programma. Een 1-daagse retraite in de mooie natuur in de omgeving van Arnhem. Een dag die helemaal in het teken staat van verbinding. Verbinding met jezelf, je gevoel, je natuur en roots, je dromen en verlangens. Via familieopstellingen, visualisatie, meditatie, samen delen en genieten in de natuur.

Deze One Day Retreat staat helemaal in het teken van ‘Verbinden’: verbinden met je gevoel, met je lichaam, met wat er nu leeft in jou en wat er gezien en vooral gevoeld wil worden. Naast verbinden met je gevoel en je lichaam is er ook aandacht voor het verbinden met jouw verlangen(s), jouw dromen en doelen.

Dit alles gaan we doen via een mooie combinatie van familieopstellingen / systemische oefeningen, meditatie, visualisatie, een natuurwandeling en door samen zijn en samen delen.

"Een mooie mix van familieopstelling, meditatie, visualisatie, natuur, oefeningen en samen zijn en samen delen."

Header One Day Retreat

Want zonder een goede verbinding met jezelf, je lichaam en alles wat er in jou leeft, is het lastig om het leven te leiden wat je eigenlijk zou willen leiden. Verbinding begint bij jezelf en dat is soms best lastig. Want in bijna elk familiesysteem spelen er dingen die invloed kunnen hebben op ons eigen leven en ook in onze maatschappij – waarin veel vanuit ons hoofd gebeurt – is het vaak een uitdaging om in verbinding te blijven, om te blijven voelen wat bijvoorbeeld goed is voor jou, of je iets wel of niet wilt, waar jouw grenzen liggen en wat je kunt doen voor jezelf zodat je zelf in balans blijft en zodat je het leven leidt zoals je het wil leiden. En als je moeite hebt om je te (blijven) verbinden met jezelf, dan zorgt dat vaak ook voor minder verbinding met anderen.  

Daarom deze dag vol rust, ontspanning, tijd en aandacht voor jezelf. Om lekker de focus op jezelf te leggen, te verbinden met jezelf, om vanuit die verbinding met jezelf nog meer je leven richting te geven zoals je dat zelf zou willen én je nog fijner te verbinden met anderen.  

Wil jij ook meedoen? Meld je hieronder aan voor deze One Day Retreat
Blog-Comfortzone-faalangst_banner_pagina

One Day Retreat in de mooie natuur van Arnhem

De dag begint om 9.30 uur in de mooie natuur in de omgeving van Arnhem, nabij de Posbank. Je ontvangt vantevoren de precieze locatie en hoeft alleen jezelf mee te nemen, want drinken, een lekkere lunch en kleine versnaperingen zijn bij deze dag inbegrepen. 

Op het programma staat een mooie mix van:

 • Familieopstelling en systemische oefeningen
 • Meditatie
 • Natuurwandeling
 • Visualisatie
 • Schrijfoefeningen 

En dat op een prachtige plek in de natuur tussen de mooie bomen, die ondersteunend zijn aan het proces van die dag, zodat jij nog beter kunt:

 • Aarden en wortelen
 • Stevig kunt staan
 • Los kunt laten
 • Om nog meer te groeien én bloeien  
37

Datum, tijden en kosten

Datum: zondag 23 juni 2024
Tijden: 9.30 tot 17.00 uur
Aantal deelnemers: 4 tot 8 deelnemers

Kosten: € 155,- 
Dit is inclusief:
Thee, water, sap, lunch en kleine versnaperingen

Locatie: Omgeving Arnhem (Posbank)

Wil jij ook deelnemen aan deze 1 Dags-retraite? Meld je dan aan via onderstaande contactformulier.
Familieopstellingen_banner_pagina
Ja, ik doe graag mee met deze One Day Retreat

  Afzeggen kan kosteloos tot 48 uur vantevoren. Annuleringen korter dan 48 uur vantevoren worden in rekening gebracht. Dit geldt ook voor niet aanwezig zijn zonder tijdig annuleren. 

  Bekijk hier de Algemene Voorwaarden van Inshine.

  Interesse in een familieopstelling?

  Neem contact met mij op via onderstaande button