Scroll Top
"Het voelde het voor mij heel goed."
Reviews

Reviews Familieopstellingen

Lees hier ervaringen van andere cliënten met Inshine.

Geen enkele familieopstelling is vergelijkbaar. Iedereen heeft immers zijn/haar proces en ervaringen en daaraan gerelateerd een eigen vraag die onderzocht wordt tijdens een familieopstelling. En iedere familieopstelling verloopt natuurlijk ook anders.  

Toch kan een ervaring van een ander wel een aanvulling zijn en dat kan fijn zijn in het voelen of het voor jou goed voelt. Want wanneer je een opstelling wil doen is het namelijk belangrijk om dat op een plek te doen waar je je goed bij voelt, dat is de allerbelangrijkste basis.

Daarom hieronder een uiteenzetting van de reviews die cliënten zelf op Google Maps hebben geplaatst, om je een beeld te geven van hoe andere cliënten de familieopstellingen bij Inshine hebben ervaren. Zodat je kunt voelen of een familieopstelling wat voor jou is en zo ja, of je dat bij Inshine wil doen of liever ergens anders. 

"Tot nu toe het mooiste cadeau aan mezelf! Martine heeft mij goed door mijn eerste familie opstelling begeleid. Ik gun iedereen deze ervaring. Dank je wel Martine!"

Reviews

De opstelling met Martine heb ik ervaren als heel verhelderend. Ik voelde mij snel veilig bij haar waardoor onderliggende dynamieken en verhoudingen verrassend snel zichtbaar werden.

Het heeft mij erg geholpen om bepaalde patronen te herkennen en nare ervaringen een plek te geven. Maar vooral ook om weer tot nieuwe inzichten te komen. Hoewel het een intensieve ervaring was voelde ik me direct na de sessie lichter en meer in balans.

Ik kan het iedereen aanraden om een keer op deze manier met jezelf aan de slag te gaan. Warm aanbevolen!

 

Familieopstelling in groepsverband

Ik laat met plezier deze recensie achter. Martine verwelkomde mij met liefde met haar lieve hond. We werkten samen aan mijn situatie en het was ongelooflijk.

Ik kwam uit Leiden en het was gemakkelijk om Martine’s huis te bereiken (hoewel verschillende treinen vertraging hadden). Ik heb gewoon verschillende treinen genomen, maar dat is oké. Absoluut 5 sterren.

Familieopstelling individueel

Tot nu toe het mooiste cadeau aan mezelf! ✨

Martine heeft mij goed door mijn eerste familie opstelling begeleid. Ze hield me scherp om bij m’n gevoel en de energie in de ruimte te blijven, want ik neigde af en toe naar mijn ratio. Ze geeft ruimte, neemt de tijd en heeft mij bewust gemaakt van zoveel meer dan dat ik had verwacht!

Momenteel zit ik in de afterglow en af en toe komen er weer fragmenten van die dag of nieuwe inzichten. Het is een intensieve reis en het geeft je sowieso hetgeen wat jij aan wil/kan gaan. Het proces is daarbij niet met mijn ratio te bevatten. Ook de representanten, het systeem van die dag, alles was synergetisch. Het was het juiste moment. Ik gun iedereen deze ervaring. Dank je wel Martine! ✨✨✨

Familieopstelling in groepsverband

Familieopstelling speelde al een tijd door mijn hoofd maar nooit doorgezet. Na een prettige kennismaking met Martine de stap gezet als representant. een goede manier om kennis te maken met deze bijzondere methode. En heel prettig begeleid door Martine

Ook de individuele opstelling een paar weken later leverde inzichten op waar ik weer even mee verder kan.

Bedankt en wie weet tot ziens
Hanneke

Familieopstelling individueel en in groepsverband

Vanaf het moment dat ik Martine voor de eerste keer heb ontmoet, voelde ik me op mijn gemak bij haar. Met haar fijne lieve uitstraling en stem, heb je het gevoel dat je volledig jezelf mag zijn en alles oké is.

Ze heeft me enorm geholpen met de lieve paarden en haar tips. Ik merk dagelijks hoe ik aan de slag ben gegaan en wat het met me heeft gedaan.

Voor nu kan ik zelf aan de slag, maar ik zal haar zeker weer vinden als ik haar nodig heb.

Familieopstelling individueel met paarden

De familie opstelling bij Martine zorgde ervoor dat ik ballast los kon laten. De verantwoordelijkheid terug geven waar het hoort. Ik kon daardoor in liefde loslaten.

Martine heeft deze sessie vol liefdevolle aandacht begeleidt. Ik voelde mij bij haar op mijn gemak. Daardoor kon ik ook open staan voor de emoties die tijdens de sessie omhoog kwamen. Waardoor er ook een stuk heling plaats vond.

Familieopstelling individueel

Ik ken Martine al een tijd als collega muzikant en heb regelmatig met haar samen gewerkt. De ervaring met Martine als coach was voor mij dus nieuw.

De sessie heb ik zondermeer als plezierig maar ook verhelderend ervaren. Zij is heel professioneel in haar vakgebied. Tijdens de sessie al maar ook vooral erna ben ik anders in het leven gaan bewegen. Zij heeft mij hele handige tools meegegeven waardoor ik wat prettiger in het leven ben gaan staan. Het is voor mij zeker nog de moeite waard om vervolgsessies in te plannen!

Familieopstelling individueel

"De familie opstelling bij Martine zorgde ervoor dat ik ballast los kon laten. Ik voelde mij bij haar op mijn gemak. Daardoor kon ik openstaan voor de emoties waardoor er ook een stuk heling plaatsvond."

Een fijne en verhelderende familieopstelling gehad.

Martine biedt een veilige en vertrouwde sfeer waarbij je de mogelijkheid krijgt om stil te staan bij de stappen die je zet. Ik heb een belangrijk hoofdstuk kunnen afsluiten en ben daar dankbaar voor.

Familieopstelling individueel

Door de fijne en ontspannen sfeer bij Martine voelde het voor mij heel goed om een Familieopstelling te doen. Het gaf me bepaalde inzichten waar ik me eigenlijk niet van bewust was maar die me aan het denken hebben gezet.

Ook een hele fijne ervaring met reiki gehad waarbij Martine mij op afstand heeft geholpen en ik ervaarde dat de rugpijn de dagen erna af nam. Heel bijzonder!

Familieopstelling individueel

Heb je ook interesse in een familieopstelling, individueel of in groepsverband? Voel je meer dan welkom om contact op te nemen. 

Samen kijken wat jou helpt, op een manier die voor jou fijn voelt

Inshine begeleidt familieopstellingen op verschillende manieren:

 

Inshine biedt deze verschillende vormen van familieopstellingen aan zodat cliënten hun vraag kunnen onderzoeken op een manier die voor hen op dat moment fijn voelt. Want je fijn en veilig voelen is altijd de belangrijkste voorwaarde.

Ik krijg regelmatig de vraag van cliënten: welke methode is de beste. Ik antwoord altijd: voel wat het meest resoneert, elk van deze vormen van opstellen is mooi en kan mooie dingen doen. Welke vorm van opstellen voor jou fijn voelt kan wisselen per keer. Zo kun je bij de ene vraag voelen dat je graag een individuele opstelling wil doen, terwijl je een keer daarna weer kunt voelen dat je een familieopstelling in groepsverband wil doen. Vertrouw erop: de vorm die jou nu het meest aanspreekt is vaak de beste vorm om die vraag te onderzoeken.

Daarom is het dus fijn als er meerdere vormen zijn. Dat is de manier waarop ik graag werk. Ik wil verschillende methodes aanbieden, om altijd een manier te hebben die past bij jou en jouw vraag in plaats van dat jouw vraag zich moet voegen aan een specifieke vorm van opstellen. 

"Via Familie- en Organisatieopstellingen help ik cliënten meer van binnenuit te stralen. Want stralen, dat voelt zo heerlijk! Dat gun ik jou ook!" 

Familieopstellingen_banner_pagina