Scroll Top
"We zijn allemaal met elkaar verbonden"
Familieopstelling Arnhem

Familieopstelling Arnhem & Westervoort

Wil jij graag iets doorbreken, voorbij een blokkade, af van je lichamelijke klachten of iets anders? Dan kan een familieopstelling iets voor je zijn. Inshine helpt je via een familieopstelling in Arnhem of Westervoort. 

Een familieopstelling is een methode waarmee je naar de onbewuste oorzaak gaat kijken van dat wat jou remt op wat voor manier ook. Doordat je echt naar de oorzaak gaat kijken en op dat vlak aankijkt en doorvoelt wat er is, werkt het ook echt door in je dagelijkse leven. Een familieopstelling is een vorm van therapie die zorgt voor een bewustwordingsproces, waardoor je inzichten krijgt en bevrijd wordt van stress en de mogelijke gevolgen die stressvolle ervaringen of een stressvol familiesysteem hebben achtergelaten. Het gaat dus verder en werkt dieper door.

Inshine verzorgt familieopstellingen individueel en in groepsverband in Westervoort en Arnhem. Lees onderstaande meer over alle mogelijkheden qua familieopstellingen en bekijk de data voor familieopstellingen dagen in Arnhem. 

Femke

Een fijne en verhelderende familieopstelling gehad. Martine biedt een veilige en vertrouwde sfeer waarbij je de mogelijkheid krijgt om stil te staan bij de stappen die je zet. Ik heb een belangrijk hoofdstuk kunnen afsluiten en ben daar dankbaar voor.

Andries Geldof

De sessie heb ik zondermeer als plezierig, maar ook verhelderend ervaren. Martine is heel professioneel in haar vakgebied. Tijdens de sessie al, maar ook vooral erna ben ik anders in het leven gaan bewegen. Martine heeft mij hele handige tools meegegeven waardoor ik wat prettiger in het leven ben gaan staan. Het is voor mij zeker nog de moeite waard om vervolgsessies in te plannen!

Sandra

De familie opstelling bij Martine zorgde ervoor dat ik ballast los kon laten. De verantwoordelijkheid terug geven waar het hoort. Ik kon daardoor in liefde loslaten. Martine heeft deze sessie vol liefdevolle aandacht begeleidt. Ik voelde mij bij haar op mijn gemak. Daardoor kon ik ook open staan voor de emoties die tijdens de sessie omhoog kwamen. Waardoor er ook een stuk heling plaats vond.

Miranda

Door de fijne en ontspanning sfeer bij Martine voelde het voor mij heel goed om een familieopstelling te doen. Het gaf me bepaalde inzichten waar ik me eigenlijk niet van bewust was maar die me aan het denken hebben gezet. Ook een hele fijne ervaring met reiki gehad waarbij Martine mij op afstand heeft geholpen en ik ervaarde dat de rugpijn de dagen erna af nam. Heel bijzonder!

Familieopstelling Arnhem

Tijdens een dag/halve dag/avond familieopstellingen worden in groepsverband een aantal familieopstellingen begeleid. Elke familieopstelling geeft een vraagsteller inzicht in datgene hij/zij graag positieve verandering in wil. De overige personen uit de groep kunnen tijdens de opstelling ingezet gevraagd worden om iets of iemand uit het familiesysteem van de vraagsteller te representeren. Ze worden daarom ook ‘representant’ genoemd.

Iedereen kan representant zijn en de representant hoeft niets te weten, het zogenaamde collectieve of ‘wetende veld’ laat het vanzelf zien of voelen. En het mooie is dat je als representant ook altijd een stukje in je eigen systeem mee heelt. Je wordt nooit ‘zomaar’ gevraagd als representant. 

Bij een familieopstelling in Arnhem in groepsverband ga je als vraagsteller dus met behulp van representanten kijken naar jouw vraag, jouw verlangen, en wat daaraan te grondslag ligt. De groep stelt zich vanzelf samen door aanmeldingen en uit ervaring weet ik dat de groep ook altijd precies klopt bij de opstellingen van die dag. Vaak is er op onbewuste lagen een gezamenlijk thema of vergelijkbare stukken die geheeld worden tijdens zo’n dag. 

Familieopstellingen-Arnhem-ruimte-Home-of-zen

Data familieopstelling Arnhem

De eerstvolgende familieopstellingen dagen in Arhem zijn:

Zaterdag 18 mei 2024
Vraagstellers: vol
Representanten: nog plek

Kosten:
Vraagsteller: € 105,- 
Representant: € 40,-

Zondag 9 juni 2024
Vraagstellers: vol
Representanten: nog plek

Kosten:
Vraagsteller: € 105,- 
Representant: € 40,-

Tijd: 14.00 tot 17.00 (inloop vanaf 13.30)
Groepsgrootte: maximaal 10 personen

Locatie: Velperweg 95, 6824 HH Arnhem (Home of Zen)

Wil jij een vraag inbrengen of meedoen als representant? Of wil je op de reservelijst als vraagsteller? Meld je dan aan via onderstaande contactformulier.

Wil je voor meer dan 1 datum aanmelden? Selecteer dan 1 datum en geef alle data waarop je wil aanmelden door in het vak ‘Vraag of opmerking’, met daarbij of je als vraagsteller of representant wil deelnemen. 

Ja, ik doe graag mee met de groepsopstellingen in Arnhem

  Ik meld me aan voor: Ik meld me aan als:

  Afzeggen kan kosteloos tot 24 uur vantevoren. Annuleringen korter dan 24 uur vantevoren worden in rekening gebracht. Dit geldt ook voor niet aanwezig zijn zonder tijdig annuleren. 

  Bekijk hier de Algemene Voorwaarden van Inshine.

  Galerie_banner_pagina familieopstelling

  Familieopstelling Westervoort

  In Westervoort ben je van harte welkom voor een individuele familieopstelling. In individueel verband gaan we samen, 1-op-1, naar jouw vraag, jouw verlangen kijken. Dat kan met poppetjes, tafel- en grondankers én met paarden. Meld je aan of lees meer over een individuele opstelling of een opstelling met paarden via onderstaande links.

  "Every family has a story. We all grow in different directions, yet our roots remain as one." -

  Interesse in een familieopstelling?

  Neem contact met mij op via onderstaande button