Scroll Top

"You were born to fly high, don't limit your flight"

Coaching

Coaching

Soms is het fijn als iemand even met je meekijkt als je ergens tegenaan loopt of als je even de weg niet ziet. Dat iemand even met je meedenkt en meekijkt met een blik van buitenaf. Je op liefdevolle wijze in de spiegel laat kijken en je zo laat zien hoe je verder kunt groeien. Dat is wat ik doe via mijn coaching. Ik ‘wandel’ even met je mee, kijk met een frisse blik naar dat waar jij even naar wilt kijken. Samen gaan we op weg om jou (weer) te laten ‘hoogvliegen’. 


"Dit is jouw moment om te stralen.
Je bent het zo waard."

Elke ervaring is een spiegel én een nieuwe kans

Iedereen heeft weleens dat iets niet wil lukken of dat je even niet weet hoe je iets anders kunt aanpakken. We weten vaak wel dat als je dingen anders doet of ziet, dat de uitkomst ook anders wordt. Maar het anders zien of doen is niet altijd makkelijk. En in ons hoofd speelt toch ook vaak hetzelfde verhaaltje zich af. We zijn immers geneigd om dingen in het ‘nu’ in te vullen op basis van ervaringen en innerlijke overtuigingen uit het verleden. We leggen dus onze projectielagen van het verleden over de ervaringen die we nu hebben. Maar het ‘nu’ is niet het ‘verleden’ en dat is waar de schoen soms wringt.

Het mooie is, is dat elke ervaring ook weer een kans is om het anders te doen. Zoals Ellen DeGeneres mooi verwoordde: ‘Soms kun je jezelf pas duidelijk zien als je jezelf door de ogen van anderen ziet. Elke ervaring is namelijk een spiegel die je informatie geeft, een spiegel waar je in kunt kijken. Daardoor kun je besluiten om dingen anders te gaan doen. Het kan zijn dat je denkt: hoe verander ik nu iets? En dat is logisch, want ons brein en (on)bewustzijn maken het ‘inzien’ en ‘anders doen’ soms lastig. Dat is precies waar coaching jou bij kan helpen. Om dingen, overtuigingen en patronen ‘in het licht’ te brengen, zodat jij ze kunt zien én om je te helpen ze te veranderen, als jij dat wilt uiteraard.

Wanneer individuele coaching?

In een coaching sessie ga ik samen met jou, een-op-een, kijken naar dat wat wat jij voor jezelf wenst en dat wat jou daarin remt. Dat kan zijn samen kijken naar iets waar je al heel lang mee worstelt of naar iets wat je graag wil bereiken, maar waarvan je geen idee hebt hoe je dat aanpakt.

Een coaching sessie is dus een moment voor jezelf. Om even de focus op jezelf te leggen en samen te kijken hoe alles ervoor staat, even tijd en aandacht besteden aan dat wat in jou leeft, waar je nog in wil groeien en wat daarin helpt of remt.

"Every success story starts with a dream"

Familieopstellingen_gallery_13

Coaching: hoe gaat het en wat is het tarief?

Een coaching sessie kan op verschillende manieren, van een sessie online of bij mij in de praktijk in Westervoort (vlakbij Arnhem), tot een wandeling in de natuur. In de basis bestaat een sessie uit een gesprek, maar het kan voorkomen dat ik tools van familieopstellingen of van Reiki toepas, wanneer dat zo voelt én wanneer het ook gewenst is. 

En coaching hoeft bij mij niet meteen een 3 of 6 maanden traject te zijn. Wat voorop staat is dat het past bij jou en wat jij wil bereiken. Als je gewoon even een losse sessie wilt, dan is dat helemaal goed. Alles gaat hoe het voor jou fijn voelt, want jij bent immers degene die voor jezelf mag voelen wat en hoe je dat wilt en in overleg bespreken we de invulling.

Een sessie duurt een uur. Het tarief van een sessie bedraagt € 65,- inclusief BTW. Wil je een of meerdere coachingsessie(s) boeken? Neem dan onderstaand contact met mij op. 

Laat jezelf ook echt zien en durf hoog te vliegen

Ik help je graag (nog meer) stralen en hoger te vliegen via mijn coaching. Samen gaan we kijken hoe we jouw wensen en verlangens nog meer tot leven kunnen brengen. 

Heb jij iets waar je graag naar wilt kijken, ergens waar je tegenaan loopt of iets wat je wil bereiken en wat maar niet wil lukken? Ik help je er graag bij, zodat jij meer vrij kunt komen van dat wat je tegenhoudt en meer je eigen leven kunt inrichten zoals jij dat wilt. Zodat je kunt stralen van binnenuit en jezelf echt durft te laten zien. Neem hieronder contact met mij op.

Boek een coaching sessie

Ben je geïnteresseerd in coaching of meer informatie? Neem contact met mij op via onderstaande button