Scroll Top
"Het mooiste wat je kunt zijn is jezelf"
Contact

Contact met Inshine

Ben je geïnteresseerd in een  familieopstelling, coaching of zangcoaching? Bekijk hier de agenda voor familieopstellingen in groepsverband of neem contact op met Inshine via het contactformulier of de contactgegevens hieronder. Dan neem ik spoedig contact met jou op.  

Femke

Een fijne en verhelderende familieopstelling gehad. Martine biedt een veilige en vertrouwde sfeer waarbij je de mogelijkheid krijgt om stil te staan bij de stappen die je zet. Ik heb een belangrijk hoofdstuk kunnen afsluiten en ben daar dankbaar voor.

Andries Geldof

De sessie heb ik zondermeer als plezierig, maar ook verhelderend ervaren. Martine is heel professioneel in haar vakgebied. Tijdens de sessie al, maar ook vooral erna ben ik anders in het leven gaan bewegen. Martine heeft mij hele handige tools meegegeven waardoor ik wat prettiger in het leven ben gaan staan. Het is voor mij zeker nog de moeite waard om vervolgsessies in te plannen!

Sandra

De familie opstelling bij Martine zorgde ervoor dat ik ballast los kon laten. De verantwoordelijkheid terug geven waar het hoort. Ik kon daardoor in liefde loslaten. Martine heeft deze sessie vol liefdevolle aandacht begeleidt. Ik voelde mij bij haar op mijn gemak. Daardoor kon ik ook open staan voor de emoties die tijdens de sessie omhoog kwamen. Waardoor er ook een stuk heling plaats vond.

Miranda

Door de fijne en ontspanning sfeer bij Martine voelde het voor mij heel goed om een familieopstelling te doen. Het gaf me bepaalde inzichten waar ik me eigenlijk niet van bewust was maar die me aan het denken hebben gezet. Ook een hele fijne ervaring met reiki gehad waarbij Martine mij op afstand heeft geholpen en ik ervaarde dat de rugpijn de dagen erna af nam. Heel bijzonder!

Contactformulier

  Selecteer een onderwerp

  Contactgegevens

  Adres:          ’t Jufferblock 26, Westervoort
  Telefoon:    06-39623582
  E-mail:          inshine.nl@outlook.com

  Bekijk hier de Algemene Voorwaarden van Inshine.

  Inshine is aangesloten bij NIBIG en Balens.
  Bekijk hier de klachtenprocedure

  Volg Inshine ook via onderstaande socials

  Galerie_banner_pagina over inshine