Scroll Top
"Zet jezelf in het licht"
Familieopstellingen & Coaching traject

- LIGHT -
Familieopstellingen & Coaching traject

Zet jezelf meer in het licht en laat jezelf meer zien én horen

Wil jij meer tijd voor jezelf? Meer tijd en aandacht voor jou en voor de dingen die jij graag wil doen? Wil je jezelf meer laten zien? Jezelf meer laten horen? Maar lijkt het maar niet te lukken? Vind je het te spannend? Of heb je geen idee hoe je dat aanpakt? Dan is het individuele familieopstellingen & coaching traject LIGHT wat voor jou!

Er zijn veel mensen die het moeilijk vinden om zichzelf helemaal te laten zien en horen. Die moeite hebben met in balans blijven door de dag heen of in specifieke situaties. Of om zichzelf te zijn en te blijven, wat er ook gebeurt. Vaak is een vertrouwde beweging om binnen je comfortzone te blijven, of binnen de kaders van wat de maatschappij als ‘normaal’ en acceptabel beschouwt. ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’. Zodat je niet opvalt, niet anders bent, niet zwak bent, niet afgekeurd wordt of wat dan ook. Het lijkt veilig, maar het vraagt van je dat je je klein houdt, dat je niet je authentieke zelf kunt zijn. Dat je jezelf niet helemaal laat zien, met ál het mooie wat je in je hebt.

Herken jij je hierin? En wil jij meer? Wil jij jezelf wél helemaal laten zien en horen? Helemaal in je kracht staan? En zou je daar hulp bij willen? 

Dan is ‘LIGHT’, het Familieopstellingen & Coaching traject wat voor jou! 

"Het mooiste wat je kunt zijn én kunt laten zien, is jezelf." 

Wat is familieopstellingen & coaching traject LIGHT?

In het persoonlijke Familieopstellingen & Coaching traject LIGHT gaan we samen via een aantal familieopstellingen, coaching en oefeningen kijken naar wat er nodig is om jou meer in het licht te zetten. 

Dit Familieopstellingen & Coachingtraject is er om:

– jou meer te laten stralen
– jou meer in het licht te zetten
– je meer zelfvertrouwen te geven
– je meer in verbinding te brengen met jezelf, je gevoel, jouw hart
– jou zo in je kracht te zetten zodat je dat ook allemaal durft te laten zien én horen aan de hele wereld!
– je te helpen om meer te ontspannen, meer rust en ruimte te hebben en dat je meer kunt genieten. 

Familieopstellingen_banner_pagina

Wat is een familieopstelling?

Tijdens een familieopstelling ga je onder begeleiding kijken naar hoe het komt dat je steeds dezelfde ervaringen hebt die jou raken of blokkeren. Want soms weet je wel heel goed wat je wil, maar lukt het je steeds niet om daar te komen. Met een familieopstelling ga je als het ware de diepte in en neem je een kijkje in jouw ‘onderbewustzijn’, waar onder meer patronen en innerlijke overtuigingen opgeslagen zijn. Dit geeft je inzicht en doordat je er naar kijkt, er aandacht aan geeft en het ook doorvoelt, verandert het. 

Zo kunnen familieopstellingen tot heel veel mooie veranderingen leiden in je dagelijks leven. Waar je je voorheen terugtrok en niet zei wat je vond durf je je nu bijvoorbeeld ineens uit te spreken. Of je durft ineens wél te gaan voor die functie of je eigen droom achterna te gaan.

Met een familieopstelling ga je anders kijken en je verandert, qua inzicht en bewustzijn, maar ook op onbewust, energetisch niveau veranderen er dingen. En als jij verandert, verandert álles in jouw leven met je mee.

"Als je de manier waarop je naar dingen kijkt verandert, veranderen de dingen waar je naar kijkt." - Dr. Wayne Dyer

Femke

Een fijne en verhelderende familieopstelling gehad. Martine biedt een veilige en vertrouwde sfeer waarbij je de mogelijkheid krijgt om stil te staan bij de stappen die je zet. Ik heb een belangrijk hoofdstuk kunnen afsluiten en ben daar dankbaar voor.

Andries Geldof

De sessie heb ik zondermeer als plezierig, maar ook verhelderend ervaren. Martine is heel professioneel in haar vakgebied. Tijdens de sessie al, maar ook vooral erna ben ik anders in het leven gaan bewegen. Martine heeft mij hele handige tools meegegeven waardoor ik wat prettiger in het leven ben gaan staan. Het is voor mij zeker nog de moeite waard om vervolgsessies in te plannen!

Sandra

De familie opstelling bij Martine zorgde ervoor dat ik ballast los kon laten. De verantwoordelijkheid terug geven waar het hoort. Ik kon daardoor in liefde loslaten. Martine heeft deze sessie vol liefdevolle aandacht begeleidt. Ik voelde mij bij haar op mijn gemak. Daardoor kon ik ook open staan voor de emoties die tijdens de sessie omhoog kwamen. Waardoor er ook een stuk heling plaats vond.

Miranda

Door de fijne en ontspanning sfeer bij Martine voelde het voor mij heel goed om een familieopstelling te doen. Het gaf me bepaalde inzichten waar ik me eigenlijk niet van bewust was maar die me aan het denken hebben gezet. Ook een hele fijne ervaring met reiki gehad waarbij Martine mij op afstand heeft geholpen en ik ervaarde dat de rugpijn de dagen erna af nam. Heel bijzonder!

Wat houdt het traject in?

Het familieopstellingentraject LIGHT is een individueel traject. In het begin plan ik met jou een afspraak voor een telefonische kennismaking/intake, zodat jij kunt aangeven wat het is waar je graag verandering in zou willen. Samen bespreken we ook wanneer de verschillende familieopstellingen en coaching sessies gepland worden, zodat het traject aansluit bij jouw tempo en jouw behoefte.  

Na de kennismaking volgen er 2 familieopstellingen, dat kan individueel en ook in groepsverband (of een mix van beide). In beide opstellingen kun je kijken naar een thema dat bij bij jou speelt, dingen waar je tegenaan loopt, die jou remmen of iets anders. Naast de twee familieopstellingen waarbij je zelf een vraag stelt mag je ook 2 keer deelnemen als representant in een van de groepsbijeenkomsten. Ook het deelnemen als representant geeft je inzichten en het zet vaak ook dingen in beweging in jouw systeem.

Naast de familieopstellingen zijn nog 2 coachingsessies tussendoor, waarin we samen bespreken hoe het gaat, wat er op dat moment speelt en waarin we samen kijken wat jou verder helpt op dat moment. De coaching sessies kunnen live of online via Teams/Zoom, net wat voor jou fijn is.   

Tussentijds zijn er nog een aantal contactmomenten en je ontvangt een digitaal werkboek met oefeningen. 

Het traject stemmen we qua data af zodat het past bij jouw proces en jouw tempo. Je kunt er dus voor kiezen om dit traject te volgen in 2 maanden, 4 maanden of een half jaar, net wat bij jou past. Alles gericht om jou verder te helpen in jouw proces.  

- LIGHT - Familieopstellingen traject:

Het traject begint met een persoonlijke kennismaking/intake. Dat gaat via Zoom/Teams of telefonisch. Samen bespreken we waar je aan wil werken en binnen welke termijn je dat graag zou willen bereiken. Dan plannen we ook de momenten van opstellingen en coaching sessies.

In 2 op zichzelf staande familieopstellingen kun je 2 keer kijken naar iets waar je graag verandering in wil. 

2 Individuele coaching sessies, naar keuze live of online via Zoom/Teams

Je mag 2 keer als representant deelnemen aan een groepssessie familieopstellingen. Deelname als representant draagt ook bij aan inzichten en veranderingen in jouw systeem/patronen. 

Tijdens het traject zullen we een aantal maal persoonlijk contact hebben, voor ondersteuning, hulp en feedback. Dit stemmen we samen af, zodat het past bij waar je behoefte aan hebt.  

Je ontvangt een digitaal werkboek met mooie vragen en oefeningen

Ja, ik meld mij aan voor LIGHT - Familieopstellingen & Coachingtraject

    "Het is zo mooi om te zien hoeveel inzicht een familieopstelling geeft én wat de positieve effecten ervan zijn in het dagelijks leven.

    Familieopstellingen-Arnhem-ruimte-Home-of-zen

    Contact over LIGHT?

    Wil je graag contact over het persoonlijke coaching traject LIGHT? Neem contact met mij op via onderstaande button.