Scroll Top
"Zet jezelf in het licht"
Familieopstellingen & Coaching traject

- LIGHT -
Familieopstellingen traject

Zet jezelf meer in het licht en laat jezelf meer zien én horen

Wil jij echt even een paar goeie stappen vooruit zetten? Naar een meer vrij leven? Een leven waarin je volop kunt stralen? Met meer zelfvertrouwen, meer verbinding en waarbij je meer in je kracht staat? Met meer tijd en aandacht voor jou en voor de dingen die jij graag wil doen? Voorbij patronen en blokkades die jou ervan weerhouden om écht volledig jezelf te zijn en dat te laten zien en horen? Dan is het individuele familieopstellingen & coaching traject LIGHT wat voor jou!

Er zijn veel mensen die het moeilijk vinden om zichzelf helemaal te laten zien en horen. Die moeite hebben met in balans blijven door de dag heen of in specifieke situaties. Of om zichzelf te zijn en te blijven, wat er ook gebeurt. Of die steeds weer tegen dezelfde patronen en blokkades aanlopen, soms in hetzelfde en soms in een (nét) ander jasje. Vaak is een vertrouwde beweging om binnen je comfortzone te blijven, of binnen de kaders van wat de maatschappij als ‘normaal’ en acceptabel beschouwt. ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’. Zodat je niet opvalt, niet anders bent, niet zwak bent, niet afgewezen wordt, die ander niet teleurstelt of wat dan ook. Het lijkt veilig, maar het vraagt van je dat je je klein houdt, dat je niet je authentieke zelf kunt zijn en dat er niets verandert. Dat je jezelf niet helemaal laat zien, met ál het mooie wat je in je hebt. En ook dat je niet volledig je eigen leven kunt leiden en je eigen dromen kunt realiseren. 

Herken jij je hierin? En wil jij meer? Wil jij jezelf wél helemaal laten zien en horen? Helemaal in je kracht staan? En zou je daar hulp bij willen? 

Dan is ‘LIGHT’, het Familieopstellingen & Coaching traject wat voor jou! 

"Het mooiste wat je kunt zijn én kunt laten zien, is jezelf." 

Wat is familieopstellingen-traject LIGHT?

In het persoonlijke Familieopstellingen traject LIGHT gaan we samen via een aantal familieopstellingen en oefeningen kijken naar wat er nodig is om jou meer in het licht te zetten. 

Dit Familieopstellingen & Coachingtraject is er om:

– jou meer te laten stralen en in het licht te zetten
– je meer zelfvertrouwen te geven
– je meer in verbinding te brengen met jezelf, je gevoel, jouw hart
– jou zo in je kracht te zetten zodat je dat ook allemaal durft te laten zien én horen aan de hele wereld!
– je te helpen om meer te ontspannen, meer rust en ruimte te hebben en dat je meer kunt genieten. 

Familieopstellingen_banner_pagina

Wat is een familieopstelling?

Tijdens een familieopstelling ga je onder begeleiding kijken naar hoe het komt dat je steeds dezelfde ervaringen hebt die jou raken of blokkeren. Want soms weet je wel heel goed wat je wil, maar lukt het je steeds niet om daar te komen. Met een familieopstelling ga je als het ware de diepte in en neem je een kijkje in jouw ‘onderbewustzijn’, waar onder meer patronen en innerlijke overtuigingen opgeslagen zijn. Dit geeft je inzicht en doordat je er naar kijkt, er aandacht aan geeft en het ook doorvoelt, verandert het. 

Zo kunnen familieopstellingen tot heel veel mooie veranderingen leiden in je dagelijks leven. Waar je je voorheen terugtrok en niet zei wat je vond durf je je nu bijvoorbeeld ineens uit te spreken. Of je durft ineens wél te gaan voor die functie of je eigen droom achterna te gaan.

Met een familieopstelling ga je anders kijken en je verandert, qua inzicht en bewustzijn, maar ook op onbewust, energetisch niveau veranderen er dingen. En als jij verandert, verandert álles in jouw leven met je mee.

"Als je de manier waarop je naar dingen kijkt verandert, veranderen de dingen waar je naar kijkt." - Dr. Wayne Dyer

Arlene Kootstra

De opstelling met Martine heb ik ervaren als heel verhelderend. Ik voelde mij snel veilig bij haar waardoor onderliggende dynamieken en verhoudingen verrassend snel zichtbaar werden.

Het heeft mij erg geholpen om bepaalde patronen te herkennen en nare ervaringen een plek te geven. Maar vooral ook om weer tot nieuwe inzichten te komen. Hoewel het een intensieve ervaring was voelde ik me direct na de sessie lichter en meer in balans.

Ik kan het iedereen aanraden om een keer op deze manier met jezelf aan de slag te gaan. Warm aanbevolen!

M.K.

Ik laat met plezier deze recensie achter. Martine verwelkomde mij met liefde met haar lieve hond. We werkten samen aan mijn situatie en het was ongelooflijk.

Ik kwam uit Leiden en het was gemakkelijk om Martine’s huis te bereiken (hoewel verschillende treinen vertraging hadden). Ik heb gewoon verschillende treinen genomen, maar dat is oké. Absoluut 5 sterren.

Fabiola Tombeng

Tot nu toe het mooiste cadeau aan mezelf! ✨

Martine heeft mij goed door mijn eerste familie opstelling begeleid. Ze hield me scherp om bij m’n gevoel en de energie in de ruimte te blijven, want ik neigde af en toe naar mijn ratio. Ze geeft ruimte, neemt de tijd en heeft mij bewust gemaakt van zoveel meer dan dat ik had verwacht!

Momenteel zit ik in de afterglow en af en toe komen er weer fragmenten van die dag of nieuwe inzichten. Het is een intensieve reis en het geeft je sowieso hetgeen wat jij aan wil/kan gaan. Het proces is daarbij niet met mijn ratio te bevatten. Ook de representanten, het systeem van die dag, alles was synergetisch. Het was het juiste moment. Ik gun iedereen deze ervaring. Dank je wel Martine! ✨✨✨

 

Hanneke Hulst

Familieopstelling speelde al een tijd door mijn hoofd maar nooit doorgezet. Na een prettige kennismaking met Martine de stap gezet als representant. een goede manier om kennis te maken met deze bijzondere methode. En heel prettig begeleid door Martine

Ook de individuele opstelling een paar weken later leverde inzichten op waar ik weer even mee verder kan.

Femke

Een fijne en verhelderende familieopstelling gehad. Martine biedt een veilige en vertrouwde sfeer waarbij je de mogelijkheid krijgt om stil te staan bij de stappen die je zet. Ik heb een belangrijk hoofdstuk kunnen afsluiten en ben daar dankbaar voor.

Andries Geldof

De sessie heb ik zondermeer als plezierig, maar ook verhelderend ervaren. Martine is heel professioneel in haar vakgebied. Tijdens de sessie al, maar ook vooral erna ben ik anders in het leven gaan bewegen. Martine heeft mij hele handige tools meegegeven waardoor ik wat prettiger in het leven ben gaan staan. Het is voor mij zeker nog de moeite waard om vervolgsessies in te plannen!

Sandra

De familie opstelling bij Martine zorgde ervoor dat ik ballast los kon laten. De verantwoordelijkheid terug geven waar het hoort. Ik kon daardoor in liefde loslaten. Martine heeft deze sessie vol liefdevolle aandacht begeleidt. Ik voelde mij bij haar op mijn gemak. Daardoor kon ik ook open staan voor de emoties die tijdens de sessie omhoog kwamen. Waardoor er ook een stuk heling plaats vond.

Miranda

Door de fijne en ontspanning sfeer bij Martine voelde het voor mij heel goed om een familieopstelling te doen. Het gaf me bepaalde inzichten waar ik me eigenlijk niet van bewust was maar die me aan het denken hebben gezet. Ook een hele fijne ervaring met reiki gehad waarbij Martine mij op afstand heeft geholpen en ik ervaarde dat de rugpijn de dagen erna af nam. Heel bijzonder!

Wat houdt het traject in?

Het familieopstellingen-traject LIGHT is een individueel traject. In het begin plan ik met jou een afspraak voor een telefonische kennismaking/intake, zodat jij kunt aangeven wat het is waar je graag verandering in zou willen. Samen bespreken we ook wanneer de verschillende familieopstellingen en coaching sessies gepland worden, zodat het traject aansluit bij jouw tempo en jouw behoefte.  

Na de telefonische kennismaking (of via Zoom) volgen er 3 familieopstellingen, dat kan individueel en ook in groepsverband (of een mix van beide). In deze opstellingen kun je kijken naar een thema dat bij bij jou speelt, dingen waar je tegenaan loopt, die jou remmen of iets anders. Naast de familieopstellingen waarbij je zelf een vraag stelt mag je ook 2 keer deelnemen als representant in een van de groepsbijeenkomsten. Ook het deelnemen als representant geeft je inzichten en het zet vaak ook dingen in beweging in jouw systeem.

Naast de familieopstellingen zijn nog 3 contactmomenten tussendoor waarin we samen bespreken hoe het gaat, wat er op dat moment speelt en waarin we samen kijken wat jou verder helpt op dat moment. Deze contactmomenten kunnen telefonisch of online via Teams/Zoom, net wat voor jou fijn is. Daarnaast ontvang je een digitaal werkboek met vragen en oefeningen voor tijdens het traject. Aan het einde van het traject sluiten we af met een telefonische of online sessie waarin we terugblikken en het geheel afronden. 

Het familieopstellingen-traject duurt maximaal 6 maanden en stemmen we qua data af zodat het past bij jouw proces en jouw tempo. Je kunt er dus voor kiezen om dit traject te volgen in 2 maanden, 4 maanden of een half jaar, net wat bij jou past. Alles gericht om jou verder te helpen in jouw proces.  

- LIGHT - Familieopstellingen traject:

Het traject begint met een persoonlijke kennismaking/intake. Dat gaat via Zoom/Teams of telefonisch. Samen bespreken we waar je aan wil werken en binnen welke termijn je dat graag zou willen bereiken. Dan plannen we ook de momenten van opstellingen en coaching sessies.

In 3 op zichzelf staande familieopstellingen kun je 3 keer kijken naar iets waar je graag verandering in wil. Je kunt dus 3 keer een vraag inbrengen op een manier die voor jou fijn voelt: individueel, in groepsverband, met de paarden en het kan ook online.  

Tijdens het traject zullen we naast de opstellingen 3x contact hebben, telefonisch of via Zoom, voor ondersteuning, hulp en feedback. Dit stemmen we samen af, zodat het past bij waar je behoefte aan hebt.  

Je mag 2 keer als representant deelnemen aan een groepssessie familieopstellingen. Deelname als representant draagt ook bij aan inzichten en veranderingen in jouw systeem/patronen. 

Je ontvangt een digitaal werkboek met mooie vragen en oefeningen.

We sluiten het traject weer af met een persoonlijke afsluiting via Zoom/Teams of telefonisch. Samen blikken we terug en bespreken we hoe je zelf verder gaat zodat je jouw leven zelf verder mooi vormgeeft en uitdraagt. 

Wat zijn de kosten?

De kosten voor het Familieopstellingentraject – LIGHT – bedragen € 555,- .

Dit is een all in-prijs voor alles wat hierboven beschreven is in het overzicht met een (totale waarde € 655,-).

Betaling is mogelijk in een keer aan het begin van het traject of in 2 termijnen (1e termijn aan het begin, 2e termijn halverwege het traject).

Op alle diensten van Inshine zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.   

Ja, ik meld mij aan voor LIGHT - Familieopstellingen & Coachingtraject

  Bekijk hier de Algemene Voorwaarden van Inshine.  

   

  "Het is zo mooi om te zien hoeveel inzicht een familieopstelling geeft én wat de positieve effecten ervan zijn in het dagelijks leven.

  Familieopstellingen-Arnhem-ruimte-Home-of-zen

  Contact over LIGHT?

  Wil je graag contact over het persoonlijke coaching traject LIGHT? Neem contact met mij op via onderstaande button.