Scroll Top
"Je bent het waard om te stralen"
Inshine familieopstellingen

Familieopstelling

Familieopstelling en coaching op een manier die voor jou fijn voelt

Wil jij graag een familieopstelling of een coachingsessie? Omdat je ergens tegenaan loopt, fysieke of mentale klachten hebt, je geremd voelt of wat voor reden dan ook? Inshine verzorgt familieopstellingen individueel, in groepen en met paarden en daarnaast coaching. Live en ook online, alles is mogelijk.

Want als je een familieopstelling wil doen of een coachingsessie wil, dan is het fijn dat je dat op een manier kan die voor jou fijn voelt. En dat kan elk moment anders voelen. Zo kan het zijn dat je de ene keer een individuele familieopstelling wil doen en een volgende keer juist een familieopstelling in groepsverband of met paarden. Of je wil na een familieopstelling nog een aantal coachingsessies ter ondersteuning van jouw proces. Want de ene vraag is de andere vraag niet en elke situatie is anders en voelt daarmee anders.

Dat is precies de reden waarom Inshine familieopstellingen en coaching in verschillende vormen aanbiedt. Want het gaat om jóu, dat jij je fijn en veilig voelt en dat het gaat op een manier die voor jou goed voelt. Passend bij jou en jouw situatie.

Bekijk hieronder alle mogelijkheden van Inshine op een rij.

inshine-shine-from-within
Familieopstellingen en coaching in verschillende vormen
individuele familieopstelling

INDIVIDUELE FAMILIEOPSTELLING

Zien wat jou tegenhoudt en dat écht veranderen.

groepsopstellingen

FAMILIEOPSTELLING IN EEN GROEP

Samen onderzoeken hoe jij meer kunt stralen.

familieopstellingen paarden

FAMILIEOPSTELLING MET PAARDEN

Maak verbinding met jezelf via de paarden.

Blog-header-liefde-werkt-altijd

ONLINE OPSTELLING

Vanuit je eigen omgeving een online familieopstelling doen. 

organisatie opstellingen

ORGANISATIEOPSTELLING

Maak zichtbaar wat er onbewust in de organisatie speelt.

Coaching cta banner

SYSTEMISCHE COACHING

Even de focus op jou en jouw wensen voor jezelf.

zangcoaching_stemcoaching_cta banner

ZANG/STEMCOACHING

Hoor jouw stem en laat jouw stem horen.

Light header CTA

LIGHT COACHINGTRAJECT

Zet jezelf vol in het licht en laat je meer zien én horen

Wat is een familieopstelling?

Een familieopstelling is een methode waarmee je naar de onbewuste oorzaak gaat kijken van dat wat jou remt op wat voor manier ook. Doordat je echt naar de oorzaak gaat kijken en op dat vlak aankijkt en doorvoelt wat er is, werkt het ook echt door in je dagelijkse leven. Het gaat dus verder en werkt dieper door.   

Een familieopstelling geeft inzichten, vergroot je bewustzijn, maakt je vrijer van blokkerende patronen en geeft dus meer ruimte voor jou. En het mooie is, je kunt eigenlijk alles wel opstellen, van je rugpijn, hoofdpijn of vermoeidheid tot je verlangen naar meer rust, meer tijd voor jezelf of minder gedoe in relaties.

 

Wat is systemische coaching?

Bij systemische coaching ga ik samen met jou, een-op-een, kijken naar dat wat wat jij voor jezelf wenst en dat wat jou daarin remt. In de basis bestaat een sessie uit een gesprek, maar het kan voorkomen dat ik tools van familieopstellingen of van Reiki toepas, wanneer dat zo voelt én wanneer het ook gewenst is. 

Een coaching sessie is dus een moment voor jezelf. Om even de focus op jezelf te leggen en samen te kijken hoe alles ervoor staat, even tijd en aandacht besteden aan dat wat in jou leeft, waar je nog in wil groeien en wat daarin helpt of remt.

Femke

Een fijne en verhelderende familieopstelling gehad. Martine biedt een veilige en vertrouwde sfeer waarbij je de mogelijkheid krijgt om stil te staan bij de stappen die je zet. Ik heb een belangrijk hoofdstuk kunnen afsluiten en ben daar dankbaar voor.

Andries Geldof

De sessie heb ik zondermeer als plezierig, maar ook verhelderend ervaren. Martine is heel professioneel in haar vakgebied. Tijdens de sessie al, maar ook vooral erna ben ik anders in het leven gaan bewegen. Martine heeft mij hele handige tools meegegeven waardoor ik wat prettiger in het leven ben gaan staan. Het is voor mij zeker nog de moeite waard om vervolgsessies in te plannen!

Sandra

De familie opstelling bij Martine zorgde ervoor dat ik ballast los kon laten. De verantwoordelijkheid terug geven waar het hoort. Ik kon daardoor in liefde loslaten. Martine heeft deze sessie vol liefdevolle aandacht begeleidt. Ik voelde mij bij haar op mijn gemak. Daardoor kon ik ook open staan voor de emoties die tijdens de sessie omhoog kwamen. Waardoor er ook een stuk heling plaats vond.

Miranda

Door de fijne en ontspanning sfeer bij Martine voelde het voor mij heel goed om een familieopstelling te doen. Het gaf me bepaalde inzichten waar ik me eigenlijk niet van bewust was maar die me aan het denken hebben gezet. Ook een hele fijne ervaring met reiki gehad waarbij Martine mij op afstand heeft geholpen en ik ervaarde dat de rugpijn de dagen erna af nam. Heel bijzonder!

Heb je ook interesse in een familieopstelling of coaching? Voel je meer dan welkom om contact op te nemen. 

Over Inshine Familieopstellingen & Coaching

Ik ben een vrouw die lekker in haar vel zit. Ik ben gezond, ik heb een superfijne relatie, ik ben een gelukkige moeder van 2 gezonde, mooie, lieve dochters en ik doe elke dag wat ik leuk vind, waar mijn hart blij van wordt en waar ik écht van geniet. Dat is voor mij rijkdom en succes. Kortom, ik leef een heerlijk leven.

Dat is niet altijd zo geweest, daar heb ik zelf naartoe gewerkt, door stap voor stap dingen aan te gaan. Door te kijken naar wat mij remde, welke patronen in de weg zaten en wat er op onbewust niveau gebeurde, dus welke onbewuste overtuigingen en patronen ik had. Door opleidingen te volgen, veel te lezen en leren en dingen te ervaren op  het gebied van Familieopstellingen en uiteenlopende andere alternatieve geneeswijzen. 

Dit alles heeft me veel geleerd én mij weer in verbinding gebracht met mijzelf, mijn ‘ware’, authentieke ik. Het bracht ruimte voor mijzelf, ruimte om mijzelf te voelen, mijzelf te zijn en écht volledig te leven vanuit mijn hart. En dat ook te laten zien en horen.

Wil jij ook meer stralen en meer vrij zijn?  Meer vanuit je hart leven? Doen waar je echt blij van wordt? Je jezelf voelen in alle situaties en jezelf ook helemaal vrij durven laten zien? En voel je dat ik jou daarbij kan begeleiden? Voel je meer dan welkom om een afspraak te maken of contact met mij op te nemen voor meer informatie.

Lees hier mijn uitgebreide verhaal.

inshine martine fleming_foto 2

"Ik doe elke dag wat ik leuk vind, waar mijn hart blij van wordt en waar ik écht van geniet. Dat is voor mij rijkdom en succes. Kortom, ik leef een heerlijk leven."

INSHINE
Be yourself
and show it
Shine from
within