Scroll Top
"Familieopstellingen online in groepsverband"
Familieopstellingen online

Familieopstellingen online in groepsverband

Periodiek zijn er familieopstellingen online in groepsverband. Wil jij graag een patroon doorbreken, voorbij een blokkade, je lichamelijke klachten verminderen, meer rust, meer ontspanning, meer vrijheid of iets anders? En ben je zelf niet zo mobiel, qua lichaam of vervoer, woon je ver(der) weg, ben je al druk genoeg of vind je het gewoon fijner om thuis een familieopstelling te doen? Dan zijn familieopstellingen online een mooie optie.  

 

Wat is een familieopstelling?

Een familieopstelling is een mooie methode om patronen zichtbaar te maken en te doorbreken, om blokkades weg te nemen en écht te helen. Het is een manier waarmee je naar de oorzaak van een probleem gaat waardoor het blijvend in positieve zin kan veranderen. Familieopstellingen geven je inzicht en werken diep door en dat kan tot positieve veranderingen in je dagelijkse ervaringen leiden.

Femke

Een fijne en verhelderende familieopstelling gehad. Martine biedt een veilige en vertrouwde sfeer waarbij je de mogelijkheid krijgt om stil te staan bij de stappen die je zet. Ik heb een belangrijk hoofdstuk kunnen afsluiten en ben daar dankbaar voor.

Andries Geldof

De sessie heb ik zondermeer als plezierig, maar ook verhelderend ervaren. Martine is heel professioneel in haar vakgebied. Tijdens de sessie al, maar ook vooral erna ben ik anders in het leven gaan bewegen. Martine heeft mij hele handige tools meegegeven waardoor ik wat prettiger in het leven ben gaan staan. Het is voor mij zeker nog de moeite waard om vervolgsessies in te plannen!

Sandra

De familie opstelling bij Martine zorgde ervoor dat ik ballast los kon laten. De verantwoordelijkheid terug geven waar het hoort. Ik kon daardoor in liefde loslaten. Martine heeft deze sessie vol liefdevolle aandacht begeleidt. Ik voelde mij bij haar op mijn gemak. Daardoor kon ik ook open staan voor de emoties die tijdens de sessie omhoog kwamen. Waardoor er ook een stuk heling plaats vond.

Miranda

Door de fijne en ontspanning sfeer bij Martine voelde het voor mij heel goed om een familieopstelling te doen. Het gaf me bepaalde inzichten waar ik me eigenlijk niet van bewust was maar die me aan het denken hebben gezet. Ook een hele fijne ervaring met reiki gehad waarbij Martine mij op afstand heeft geholpen en ik ervaarde dat de rugpijn de dagen erna af nam. Heel bijzonder!

Hoe gaan familieopstellingen online in groepsverband

Bij online familieopstellingen werken we via Zoom of Teams. Alle deelnemers ontvangen vooraf een link waarmee ze online kunnen deelnemen vanuit elke locatie met internet. 

Elke familieopstelling geeft een vraagsteller inzicht in datgene waar hij/zij graag positieve verandering in wil. Bij een familieopstelling online ga je als vraagsteller dus online met behulp van representanten kijken naar jouw vraag, jouw verlangen, en wat daaraan te grondslag ligt.

De overige personen uit de groep kunnen tijdens de opstelling gevraagd worden om iets of iemand te representeren, gerelateerd aan de vraag van de vraagsteller. Ze worden daarom ook ‘representant’ genoemd. 

Iedereen kan representant zijn en de representant hoeft de vraagsteller niet persoonlijk te kennen, het zogenaamde collectieve of ‘wetende veld’ laat het vanzelf zien of voelen. Dat gaat online ook heel goed. En het mooie is dat je als representant ook altijd een stukje in je eigen systeem mee heelt. Je wordt nooit ‘zomaar’ gevraagd als representant. 

 

Data familieopstellingen online

Op dit moment staan er geen online familieopstellingen in groepsverband gepland. 

Heb je interesse in een online familieopstelling? Dat kan altijd individueel op afspraak, daarvoor plannen we een moment waarop het goed uitkomt. Lees meer over een online familieopstelling individueel via onderstaande button.

Manifestatie
Blog van moeten naar mogen - gallery banner

Liever een live 1-op-1 familieopstelling?

Dat kan natuurlijk ook. Een live individuele familieopstelling kan met poppetjes en vloerankers en het kan met paarden. Lees meer over deze twee vormen via onderstaande buttons.

Vragen of graag contact?

Neem contact met mij op via onderstaande button