Scroll Top

“Our sorrow and wounds are healed only when we touch them with compassion.” – Buddha

Reiki

Reiki

Reiki is een vriendelijke, effectieve methode die voor vrijwel iedereen geschikt is. Een Reiki-behandeling kan je op verschillende manieren helpen, zowel lichamelijk als mentaal. Het kan op positieve wijze bijdragen aan bijvoorbeeld verkoudheid, (chronische) vermoeidheid, rugpijn, hoofdpijn, huidproblemen en meer. En Reiki kan ook helpen in de vermindering van stress, faalangst en andere angsten en het kan positief bijdragen aan andere gemoedtoestanden. Kortom, Reiki kan eraan bijdragen om jou weer lekkerder in je vel te voelen. 

Wat is Reiki?

Reiki is een eenvoudige en effectieve behandelvorm, waarbij met handoplegging wordt gewerkt. Tijdens een Reiki-behandeling wordt via de handen energie doorgegeven, wat uiteenlopende blokkades wegneemt en het zelfherstellend vermogen van je lichaam activeert. Een Reiki-behandeling kan daarmee op diverse manieren positieve uitwerkingen hebben. Zo kan het zorgen voor meer ontspanning, verlichting van pijn, doorbreken van blokkades, versterken van je immuunsysteem en meer.

 

 “Reiki is Love,
Love is wholeness,
Wholeness is balance,
Balance is wellbeing,
Well being is freedom from disease.”
Dr Mikao Usui

Familieopstellingen_banner_pagina

Hoe werk ik tijdens een Reiki-behandeling?

Voorafgaand aan een behandeling bespreek ik kort met jou of er specifieke dingen zijn waar je wil dat ik aandacht aan geef en of er nog iets is om rekening mee te houden. Daarna start de behandeling. Wanneer ik een Reiki-behandeling geef stem ik af op jouw lichaam. Hierbij werk ik veel intuïtief. Door het afstemmen op jouw lichaam voel ik waar de aandacht en dus mijn handen naartoe mogen. Ik combineer hierbij Reiki (gebaseerd op de theorie) en magnetiseren (intuïtief en afgestemd op wat ik voel). Elke behandeling is anders, omdat elke situatie en elk lichaam anders zijn. Dat maakt ook dat elke behandeling past bij wat er op dat moment nodig is.

Wat is het tarief?

Er zijn twee mogelijkheden om een reiki-behandeling te ontvangen:

Live behandeling in Westervoort (nabij Arnhem)

Voor een live behandeling ben je welkom in mijn praktijk in Westervoort, vlakbij Arnhem. Een live behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Het tarief voor deze live Reiki-behandeling is € 70,-.

Reiki-behandeling op afstand

Omdat Reiki met energie werkt, is deze niet gebonden aan afstand. Het is dus ook mogelijk om een behandeling op afstand te geven. Dit is extra fijn wanneer je niet in staat bent om naar de praktijk te komen, om wat voor reden ook. Vraag je je af hoe dat precies in zijn werk gaat? Lees hieronder meer over Reiki op afstand.

Een Reikibehandeling op afstand duurt ongeveer een half uur en het tarief voor deze vorm bedraagt € 40,-.

Voor wie is Reiki geschikt?

Een Reiki-behandeling is geschikt voor vrijwel iedereen, van kind tot volwassene. Het is een hele vriendelijke, zachte manier van behandelen die mooie dingen kan doen.

Heb jij een fysieke of mentale klacht, waar je graag verlichting in wil? Misschien kan ik je helpen via een Reiki-behandeling, via coaching of via een familieopstelling? Zodat jij meer vrij kunt komen van dat wat je tegenhoudt. Zodat jij nog fijner in je vel zit en echt kunt stralen van binnenuit. Neem hieronder contact met mij op

Interesse in een Reiki-behandeling?

Wil jij een behandeling of meer informatie over wat Reiki voor jou kan betekenen? Neem contact met mij op via onderstaande button