Scroll Top
"Als je jezelf niet kunt zijn, wie ben je dan eigenlijk?"
One Day Retreat Arnhem

One Day Retreat omgeving Arnhem

Zondag 13 oktober staat er een heerlijke One Day Retreat op het programma. Een 1-daagse retraite in de mooie natuur in de omgeving van Arnhem. Een dag die helemaal in het teken staat van jezelf zijn. Waarbij je verbinding gaat maken met jezelf, je gevoel, je natuur en roots, je dromen en verlangens. Via familieopstellingen, visualisatie, meditatie, samen delen en genieten in de natuur.

Deze One Day Retreat staat helemaal in het teken van ‘Jezelf Zijn’: jezelf zien, jezelf horen, jezelf voelen in het nu en waar je naartoe wil. Zodat je dat ook naar buiten durft te brengen en durft te leven. Zodat je durft te gaan staan voor wie jij in essentie bent, voorbij de overtuigingen, de oordelen en verwachtingen van jezelf en van anderen. De focus op helemaal jezelf kunnen zijn, met vol vertrouwen in jezelf, ofwel met zelfvertrouwen. 

Dit alles gaan we doen via een mooie combinatie van familieopstellingen / systemische oefeningen, meditatie, visualisatie, een natuurwandeling en door samen zijn en samen delen.

"Een mooie mix van familieopstelling, meditatie, visualisatie, natuur, oefeningen en samen zijn en samen delen."

Header One Day Retreat

Want als je jezelf niet helemaal durft te laten zien, dan ben je er niet helemaal. Dan kunnen anderen jou ook niet helemaal zien bijvoorbeeld, of ze gaan over jouw grenzen omdat je de grenzen niet duidelijk had gemaakt. Het kan je op allerlei manieren belemmeren om het leven te leiden wat je eigenlijk zou willen leiden.

Jezelf zijn begint bij jezelf en dat is soms best lastig. Want in bijna elk familiesysteem spelen er dingen die invloed kunnen hebben op ons eigen leven. Zo kunnen we bijvoorbeeld niet op onze eigen plek staan of loyaal zijn aan overtuigingen van ons systeem die haaks staan op wat we eigenlijk zelf voelen en willen. En ook in onze maatschappij – waarin veel verwachtingen, kritiek en oordelen zijn – is het vaak een uitdaging om jezelf écht te laten zien, om je menig te geven als deze afwijkt bijvoorbeeld, of je kwetsbaar op te stellen en je maskers af te zetten. Het kan lastig zijn om voor jezelf te gaan staan, helemaal wanneer het voelt alsof het consequenties kan hebben. Dan moet je gevoelsmatig alleen de ‘arena’ in.   

Daarom deze dag vol rust, ontspanning, tijd en aandacht voor jezelf. Om lekker de focus op jezelf te leggen, te verbinden met jezelf, om vanuit die verbinding met jezelf nog meer je leven richting te geven zoals je dat zelf zou willen. Zodat je nog meer jezelf kunt (blijven) zien, horen, voelen én dat ook vol durft uit te dragen.

Wil jij ook meedoen? Meld je hieronder aan voor deze One Day Retreat
Blog-Comfortzone-faalangst_banner_pagina

One Day Retreat in de mooie natuur van Arnhem

De dag begint om 9.30 uur in de mooie natuur in de omgeving van Arnhem, nabij de Posbank. Je ontvangt vantevoren de precieze locatie en hoeft alleen jezelf mee te nemen, want drinken, een lekkere lunch en kleine versnaperingen zijn bij deze dag inbegrepen. 

Op het programma staat een mooie mix van:

  • Familieopstelling en systemische oefeningen
  • Meditatie
  • Natuurwandeling
  • Visualisatie
  • Schrijfoefeningen 

En dat op een prachtige plek in de natuur tussen de mooie bomen, die ondersteunend zijn aan het proces van die dag, zodat jij nog beter kunt:

  • Aarden en wortelen
  • Stevig kunt staan
  • Los kunt laten
  • Groeien en bloeien   
37

Datum, tijden en kosten

Datum: zondag 13 oktober 2024
Tijden: 9.30 tot 17.00 uur
Aantal deelnemers: 4 tot 8 deelnemers

Kosten: € 175,- 
Dit is inclusief:
Thee, water, sap, lekkere lunch en kleine versnaperingen

Locatie: Omgeving Arnhem (Posbank)

Wil jij ook deelnemen aan deze 1 Dags-retraite? Meld je dan aan via onderstaande contactformulier.
Familieopstellingen_banner_pagina
Ja, ik doe graag mee met deze One Day Retreat

    Afzeggen kan kosteloos tot 48 uur vantevoren. Annuleringen korter dan 48 uur vantevoren worden in rekening gebracht. Dit geldt ook voor niet aanwezig zijn zonder tijdig annuleren. 

    Bekijk hier de Algemene Voorwaarden van Inshine.

    Interesse in een familieopstelling?

    Neem contact met mij op via onderstaande button