Scroll Top
"Ondernemen vanuit flow"
Ondernemerscoaching traject

- FLOW -
Coachingtraject voor ondernemers

Ondernemen vanuit flow, vanuit je hart en met passie

Ben jij ondernemer, maar heb je even geen idee hoe je nu verder wilt? Wil je graag die stap voorwaarts zetten, maar je mist de focus en geen idee hoe? Wil je meer zichtbaar zijn, zodat jouw klanten je ook kunnen vinden? Meer vanuit je hart ondernemen en doen waar jij écht goed in bent, wat je ook leuk vindt om te doen? Of voel jij je steeds geremd als ondernemer, waardoor je steeds in dezelfde cirkel blijft ronddraaien, ook al wil je zo graag een niveau verder?

Dan is mijn nieuwe Coachingtraject FLOW wat voor jou.

Coachingtraject voor ondernemers

In dit ondernemers coachingtraject van 3 maanden help ik jou en jouw bedrijf verder. We gaan kijken naar waar je tegenaan loopt, wat jou remt om de ondernemer te zijn die je wil zijn en wat er speelt in jouw organisatie. We gaan kijken naar naar wat jij wil, wat jouw aspiraties zijn. We gaan jouw dromen en doelen helder maken en zorgen dat je ook de weg inslaat die daarbij aansluit. Via wens en wil naar jouw wijze én jouw weg. 

Daarbij gaan we ook de diepte in om te kijken waarom je bijvoorbeeld nu niet weet wat je precies wil, of waarom het je nog niet gelukt is om te doen wat je wel voor ogen had, of waarom je steeds niet doet wat je eigenlijk wel wil doen. Dit doen we aan de hand van familieopstellingen, organisatieopstellingen, oefeningen, opdrachten en coaching, individueel en in groepsverband.  

"The only way to do great work, is to love what you do. Your time is limited, so don't waste it living someone else's life." - Steve Jobs 

Overtuigingen, projectie en onbewuste identificatie

Voor iedereen is het weleens fijn als er iemand van buitenaf even meekijkt en meedenkt met een frisse blik. Zeker als ondernemer is coaching op sommige momenten een waardevolle aanvulling. Het kan licht werpen op zaken die je zelf misschien niet (meer) ziet of waar je niet aan denkt. Dat is ook logisch, want ons brein is als het ware geprogrammeerd door ervaringen en innerlijke overtuigingen.

De overtuigingen in ons onderbewustzijn, heel vaak al gevormd in onze jeugd, kunnen er in het NU nog zorgen dat we ervaringen aantrekken en andere ervaringen juist op afstand houden. Daarbij vult ons brein zelf dingen in of aan én we projecteren onbewust. Ons brein vind het ook fijn om dingen in hokje te plaatsen en op de automatische piloot te doen, waardoor we ook dingen niet meer (kunnen) zien. In de werksfeer noemen we dat vaak ‘bedrijfsblind’.

Dit alles zorgt ervoor dat we eigenlijk alles gekleurd zien, gebaseerd op eerdere ervaringen. 

Kracht van het familieysteem

Naast onze eigen innerlijke programmering gaat er ook een kracht uit van ons familiesysteem, waardoor het mogelijk is dat we onbewust dingen doen of laten uit loyaliteit naar ons (familie)systeem. Door verstrikking, onbewuste identificatie of doordat we verlangens hebben overgenomen van iets of iemand uit ons (familie)systeem. Dit gebeurt veelal onbewust, maar de kracht ervan is wel groot en het kan ons weerhouden om echt vol ons eigen leven te leiden. Of om onze organisatie in de richting te brengen van waar we het liefst heen zouden willen. Want alles hangt samen, of het nu privé of qua werk is. 

Femke

Een fijne en verhelderende familieopstelling gehad. Martine biedt een veilige en vertrouwde sfeer waarbij je de mogelijkheid krijgt om stil te staan bij de stappen die je zet. Ik heb een belangrijk hoofdstuk kunnen afsluiten en ben daar dankbaar voor.

Andries Geldof

De sessie heb ik zondermeer als plezierig, maar ook verhelderend ervaren. Martine is heel professioneel in haar vakgebied. Tijdens de sessie al, maar ook vooral erna ben ik anders in het leven gaan bewegen. Martine heeft mij hele handige tools meegegeven waardoor ik wat prettiger in het leven ben gaan staan. Het is voor mij zeker nog de moeite waard om vervolgsessies in te plannen!

Sandra

De familie opstelling bij Martine zorgde ervoor dat ik ballast los kon laten. De verantwoordelijkheid terug geven waar het hoort. Ik kon daardoor in liefde loslaten. Martine heeft deze sessie vol liefdevolle aandacht begeleidt. Ik voelde mij bij haar op mijn gemak. Daardoor kon ik ook open staan voor de emoties die tijdens de sessie omhoog kwamen. Waardoor er ook een stuk heling plaats vond.

Miranda

Door de fijne en ontspanning sfeer bij Martine voelde het voor mij heel goed om een familieopstelling te doen. Het gaf me bepaalde inzichten waar ik me eigenlijk niet van bewust was maar die me aan het denken hebben gezet. Ook een hele fijne ervaring met reiki gehad waarbij Martine mij op afstand heeft geholpen en ik ervaarde dat de rugpijn de dagen erna af nam. Heel bijzonder!

Van onbewuste patronen naar bewust ondernemen

De combinatie van onbewuste innerlijke overtuigingen, projectie en loyaliteit naar ons systeem kan het soms lastig maken om met een helicopterview te kijken en ‘out of the box’ te denken. En onze onbewuste processen kunnen ons ervan weerhouden om te komen waar we willen komen. 

Dit coachingtraject voor ondernemers is opgezet om jou hierbij te helpen. Om onbewuste patronen en overtuigingen naar de oppervlakte te halen en zichtbaar te maken. Zodat er ruimte ontstaat voor jou, voor je eigen leven, eigen keuzes en je eigen onderneming. Zodat jij verder komt als ondernemer, met je organisatie de weg in kunt slaan die je ook in wil slaan. Zodat je meer vanuit je hart en met passie vanuit flow kunt ondernemen. 

"Onze onbewuste overtuigingen en patronen, die heel vaak al gevormd zijn in onze jeugd, hebben invloed op onze ervaringen in het NU, of dat nu in de privé of werksfeer is. Als je dus dingen wilt veranderen in het NU, dan is bewustwording van jouw innerlijke overtuigingen helpend." 

Meer in je kracht als ondernemer en als organisatie

We gaan kijken wat er bij jou en in jouw organisatie speelt op onbewuste lagen. Welke ervaringen van betekenis zijn (geweest) voor jou en hoe ze (nu nog) doorspelen in dat waar jij in jouw organisatie tegenaan loopt. Dit doen we via familieopstellingen, coaching en oefeningen. Doordat we aandacht geven aan de onbewuste lagen, krijg je meer zicht op het ‘waarom’, op de oorsprong. En door dit in te zien en er aandacht aan te geven verandert het. Het maakt je meer bewust en zet jou meer in je eigen kracht. En dat werkt door in jouw organisatie.

Aan het eind van dit traject:

 • Sta jij meer in jouw kracht als ondernemer
 • Heb jij helder wie jij bent, wat je wil én ook belangrijk: wat je niet wil
 • Durf je ook te handelen naar wat je wel én niet wilt
 • Weet jij hoe je in de flow kunt zijn en blijven
 • Durf je jezelf helemaal te laten zien en laten horen, zoals je bent, met jouw bedrijf en op een manier waarop het voor jou goed voelt

 

Persoonlijke aandacht én ruimte om te delen

Om iedereen de volle aandacht en de ruimte te geven is er in dit traject ruimte voor maximaal 8 ondernemers. Samen volgen jullie gelijktijdig het traject, waarbij er zowel sessies in groepsverband en 1-op-1-sessies zijn. De sessies zijn afwisselend live en online.

Tijdens de individuele sessies zoomen we specifiek in op jouw situatie en jouw organisatie. We kijken naar wat er speelt, wat er gewenst is in jouw specifieke situatie.

Tijdens de groepssessies werken we aan overkoepelende thema’s, waarbij er uiteraard ook ruimte is voor de situaties van alle deelnemers persoonlijk en qua organisatie. De groepsbijeenkomsten zijn bovendien mooie gelegenheden om ervaringen te delen, om te leren van én met elkaar.

Familieopstellingen_banner_pagina

Programma

Het programma start in de week van 3 april en duurt tot 30 juni. In deze 3 maanden staan er 9 sessies op het programma: een mooie mix van live bijeenkomsten en online sessies, afwisselend individueel en in groepsverband.

De live sessies vinden plaats in Home of Zen in Arnhem. Deze prachtige locatie biedt de ruimte om even los te komen van alles en het is fijn om ook live contact te hebben en samen te komen met gelijkgestemden. Zoals in een heisessie: zonder afleiding op een andere locatie bezig zijn met jouw dromen, doelen, aspiraties. De focus op jezelf en voor jouw organisatie. De online bijeenkomsten zijn weer fijn als afwisseling, want het werkt mooi als afwisseling op de live bijeenkomsten én je hoeft minder te reizen.  

Onderstaand een uiteenzetting van het programma: de sessies, thema’s, data en locaties.

Soort sessie: individueel
Locatie: Online
Hiervoor plannen we in deze week samen een afspraak.

Soort sessie: gezamenlijk
Locatie: Home of Zen
Thema: Identiteit & Intentie

Soort sessie: gezamenlijk 
Locatie: Online
Thema: Hart & Passie

Soort sessie: individueel
Locatie: live of online
Hiervoor plannen we in deze week samen een afspraak.

Soort sessie: gezamenlijk 
Locatie: Home of Zen
Thema: Ontspanning & Verbinding

Soort sessie: gezamenlijk 
Locatie: online 
Thema: Focus & Creatie

Soort sessie: individueel
Locatie: live of online
Hiervoor plannen we in deze week samen een afspraak.

Soort sessie: gezamenlijk
Locatie: Home of Zen
Thema: Shine & Show

Soort sessie: gezamenlijk
Locatie: Home of Zen
Thema: Flow

Investering

De investering voor deelname aan het 3-maanden coachingtraject FLOW bedraagt € 775,- excl. BTW. Dit is een all in-prijs voor

– 9 verschillende sessies, waarvan:
– 1 kennismakingsgesprek / intake
– 2 individuele sessies online
– 4 gezamenlijke live sessies 
– 2 gezamenlijke online sessies  
– Aantal contactmomenten per mail tussentijds
– Koffie/thee en kleine versnaperingen tijdens de live groepsbijeenkomsten
– Digitaal werkboek voor tijdens het traject

Betaling is mogelijk in een keer of in 3 termijnen.

Het traject gaat door bij minimaal 4 deelnemers. Op dit coachingtraject van Inshine zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing, deze zijn hier te bekijken.   

Ja, ik meld mij aan voor FLOW - Coachingtraject voor ondernemers

  Adres

  "Het is zo mooi om te zien hoeveel inzicht een familieopstelling geeft én wat de positieve effecten ervan zijn in het dagelijks leven.

  Familieopstellingen-Arnhem-ruimte-Home-of-zen

  Over het ontstaan van dit coachingtraject

  Mijn naam is Martine Fleming, ik ben eigenaar van Inshine Familieopstellingen & Coaching. Hier heel in het kort wat informatie over mij:

  • Diploma’s: HBO-opleiding Communicatiemanagement, Basisopleiding Familie- en Organisatieopstellingen, Master Familieopstellingen, Reiki 1 & 2.
  • Voordat ik mijn praktijk opende heb ik jaren gewerkt op marketingvlak.
  • Ik heb vele uiteenlopende bedrijven geadviseerd, sparringpartner geweest op strategisch en marketingvlak, marketingconcepten bedacht, plannen geschreven, deelgenomen aan het managementteam, producten in de markt gezet en ruime ervaring opgedaan online marketingvlak.
  • 23 jaar geleden begon mijn eigen pad qua innerlijke ontwikkeling.
  • Sindsdien heb ik veel verschillende dingen gedaan en ervaren op het vlak van alternatieve geneeswijzen: Reiki, familieopstellingen in allerlei vormen (tafelopstelling, met paarden, met woorden, IOPT), Coaching, Hypnotherapie, Soul Voice, Stembevrijding, Kinesiologie.
  • Ik heb ook al vele boeken gelezen op dit gebied en talloze filmpjes gekeken op YouTube van uiteenlopende professionals en inspirerende mensen.
  • 9 jaar geleden heb ik het roer omgegooid qua werk en sindsdien volg ik mijn hart, ik ben singer songwriter en ik begeleid cliënten via Familieopstellingen & Coaching in mijn praktijk, wat ik beiden met liefde doe.
  • Ik hou ook genoeg tijd over voor ons gezin, onze kinderen, want ik vind het ook heel belangrijk om er te zijn als moeder en tijd door te brengen met mijn gezin.
  inshine martine fleming_foto 2

  Ik heb vaak gesprekken gevoerd met ondernemers die op een soort kruispunt zaten, waarbij ze even niet meer helder hadden hoe ze verder wilden. Of die het gevoel hadden dat ze niet verder kwamen of niet wisten hoe ze dat wat ze wilden konden realiseren. In die gesprekken heb ik meegedacht en geadviseerd. Ik merkte hoe waardevol het kon zijn om van buitenaf even ‘in te vliegen’ om met een frisse blik mee te kijken naar wat er speelde en daarin te kunnen helpen. Vanuit die gedachte kreeg ik inspiratie voor dit programma. Een programma dat ondernemers verder helpt die ook op dit punt staan. En aangezien ik de fluisteringen van mijn hart volg heb ik dit coachingtraject ontwikkeld.

  In dit coachingtraject komt alles samen wat ik tot nu toe geleerd en ervaren heb. En nog meer eigenlijk. Want in dit traject blijft het niet alleen bij meedenken, we duiken via familie- en organisatieopstellingen naar de oorsprong, om daar te zien wat er gezien wil worden. Zodat we de schatten uit de diepte naar boven kunnen halen. De diamant die licht schijnt op het pad naar jouw ideale toekomst, voor jezelf, als ondernemer en voor jouw organisatie.  

  Ik loop graag 3 maanden met jou mee om samen jouw pad verder te laten ontvouwen. Voel je welkom!

  Hartelijke groet,

  Martine 

  Contact over Flow?

  Wil je graag contact over het programma Flow? Neem contact met mij op via onderstaande button.